gravatar

Matang dengan kerja?

[Mode: Alan Walker - Sing Me To Sleep]


Hi, long time not posting here. Dah lama gua tak luah dekat sini. Dah lama gua tak cakap dekat sini. So here I come. Gua cuba untuk mudahkan bahasa untuk mudah dihadam. Shall we start now?

gravatar

La la la la Kerjalah sangat.

[Mode: Noah - Separuh Aku]

Salam dan ding dong ding semua..

         Actually gua dah draft lama dah entri ni, tapi haramjad malas nak habiskan. Makin lama makin kosong jiwa menulis gua. Mana tidak, makin tua ni makin sibuk kerja dan hadap perangai mak nenek bos, manager dengan perangai kebudak-budakkan operator walaupun sudah tua bangka. Masa chill gua pun habiskan dengan Dota. Ok dah intro membebel.

gravatar

Lukisan Kehidupan

[Mode : Noah - Sendiri Lagi ]


Salam...Rasanya patut salam rindu...mungkin..

Neway, Hi..to my beloved readers...if still ada yang terkedek kedek buka blog buruk bersawang ni.

Maybe I should update some info on my current situation? Maybe? Tak berminat nga pa pa, nga di paksain.. ceh...bajet pulak..

gravatar

Someday in my timelapse of life.

[Mode : My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade ]


Salam..salam sayang pencinta sekalian..

Firstly, gua ambil peluang ni untuk minta maaf dari hujung zarah rambut ke hujung zarah kuku kaki sebab gua dah macam lama sangat bangat tinggal blog ni tak berupdate. Bersawang tu usah cakap, contoh kalau umpamakan macam bilik, boleh kata sampai ke lampu labah-labah buat sarang..kahkahkah.

gravatar

New Chapter - My Life

[Mode: Alex Ferrari - Barra Barra Berre Berre]


Salam...hai..dah dekat berapa puluh juta bulan gua tak menulis sini..dan gua dapat rasa yang tangan menaip gua ni dah tak sekuat dulu..yelah..dulu gua aktif tahap kena masuk jin menulis..kahkahkah..tapi sekarang gua rasa jin tu dah bersara dan jin kena paksa banyak menulis lab report, menulis assignment dan dan dan membaca nota >.< . Alah, mesti cakap yang lu semua pun sama macam ni kan..hai kawan? hahaha











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads