gravatar

31 December 2010

[Mode: Sean Kingston - Letting Go (Dutty Love) (Feat Nicki Minaj)  ]

Salam..yes!!! da nak masuk new year... Damn!!! umur tambah lagi satu..

Ocay..aku ingin mengambil kesempatan ini untuk menutup blog  mengucapkan selamat tahun baru tak kisah bagi kalendar yahudi ke kalendar Islam ke..yes..sory a bit late pasal maal hijrah hari tu aku tak sempat buat entri pun..buzy..bercakap pasal tahun baru ni..macam-macamlah yang bersangkut paut..antaranya..


Azam semua nak baru..yang mana azam korang belum tercapai tuh..proceed lah untuk tahun ni..bagi budak-budak universiti..sekarang ni lah masa bersemangat tahap tak hengat..masuk hari ke 10 tu..ade la yang homesick segala bagai -bukan aku- masuk tengah tahun pulak tumbuhlah uban-uban disebabkan memikir terlampau banyak..rasa tak ada semangat semua ada...itu kisah universiti..

Bagi budak-budak sekolah pulak..kalutlah mak bapak keluar gaji beli alat-alat tulis buku-buku kasut baju baru..konon-konon nak naikkan semangat belajar anak-anak yang baru umur 7,8 dan sebagainya...kepada mereka yang tinggal di hostel tu mula keluar status facebook yang berbunyi ala-ala "Selamat pulang ke penjara"..-ramai kawan aku buat dulu-..tak kurang jugak mengeluarkan status-status yang ala-ala "Miss you bee, miss you honey"-godie pulllezzz-yelah kan rindu sebab terpisah seorang dekat Kutub utara seorang dekat kutub selatan..tak sabar comolot dalam kelas yedak? eh?

Buat bapak mak budak pula..awal tahun merupakan heaven bagi mereka yang mempunyai anak yang belajar berjauhkan..beramas mesra tak ade orang ganggu.-eh lagik-..tak kurang jugak yang siap order katalog perabot ah keat perabot sdn bhd..tahun baru perabot baru langsir baru sofa baru..bini/suami baru.-eh laggggikk-..

Kepada blogger-blogger yang stadik lagi macam dia..eh aku..masuk taun baru maknanya busy la hidup ni oi..nak 4flat tanak ni..-ok jentik telinga sendirik-..so so maksudnya blog akan automatically berhabuk bersawang berlabah-labah tak hupdate..kepada sesiapa yang duduk universiti yang gatal tangan update tu mungkin sebab ada extrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra masa terluang dan jugak mempunyai connection yang laju -berukband sendirik-..okey..aku tak ade beruk...so tak boleh update..tenet uni pulak slow mengalahkan siput khinzir -sopan sikit-..

Ocay..diatas berikut adalah antara phenomena yang sinonim berlaku tatkala awal tahun setiap tahun...sekian dulu..calosssss...Happy New Year everyone~~













P.S: Nak habiskan jugak Mission ni hari ni jugak!!kesemua 3slot dah diisi..akan aku buat entri pasal ni nanti..nak tahu sapa 3orang bertuah tu?jengjengjeng-ok tak suspen-esok dah nak balik..sunyi baliklah blog ni..sobsob..


syAzAnA chaiyok! remember our deal!
Da LovaC deal deal jugak..beringat tu kne>.<
M. Faiz Syahmi "Kepada blogger-blogger yang stadik lagi macam dia..eh aku..masuk taun baru maknanya busy la hidup ni oi..nak 4flat tanak ni..-ok jentik telinga sendirik-..so so maksudnya blog akan automatically berhabuk bersawang berlabah-labah tak hupdate..kepada sesiapa yang duduk universiti yang gatal tangan update tu mungkin sebab ada extrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra masa terluang dan jugak mempunyai connection yang laju -berukband sendirik-..okey..aku tak ade berul...so tak boleh update..tenet uni pulak slow mengalahkan siput khinzir -sopan sikit-.."

serius kena setepek kat muka aku.! :P

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads