gravatar

Misi 1: Header?

[Mode: JUST THE WAY YOU ARE - BRUNO MARS]

Salam...ape cer hari korang setakat waktu ni..

Pernah tak korang rasa obses nak buat semua benda dalam satu masa? Tak kisahlah nak buat or nak akan banyak benda dalam satu masa..contoh..nak tambahkan skill photoshop and nak belajar tangkap gambar yang lawa and nak DSLR seketul and at the same time taknak terlepas catch dalam study and also catch up makna hidup untuk make something meaningful to your life? Pernah?


Entah..aku rasa aku macam tu sekarang ni..sebab? nak score this coming final exam..nak spend my time untuk diri sendiri..nak pergi satu tempat yang tenang dengan alam semula jadi..nakkan feel hutan dengan bunyi burung-burung..nak planning masa depan dengan elok..nak rasa kebahagian yang sangat-sangat..nak kurangkan stress sekarang ni...nak macam-macam lagi lah..dalam kata lain..tak nak terlepas semua benda..
Okey..sudah part nak nak nak tuh..back to reality..for this coming raya haji..I promise to myself..no facebook..no blog..no online thingy and segala mak nenek yang buat lalai..until habis exam neh..and after that..nak buat ape pun..buat lah..so in order to plan something after final neh..aku nak try buat sumbangan something lah..

For those yang rase nak tukar header tu..rasa header korang dah lama tak tukar..erm..aku bermurah hati sikit nak tolong..aku buat yang termampu jelah..and..take note..barang free ni..komplain itu ini tidak akan dilayan la eh...tapi as long as aku boleh..aku try..so..syarat-syaratnya..

- Hanya untuk follower aku jela
- Tak payah entri ke hape
- 3 Orang akan dipilih..(if aku mampu buat lagi dan lagi dan lagi..aku try)
- providekan aku definition(saiz header korang nak tu..)
- kalau ada gambar header asal bolehlah kasi sekali(untuk mudahkan kerja aku)
- kalau rasa nak letak gambar-gambar korang,sila sertakan kepingan gmbar2 tersebut sekali.(crop ke tak,tak kisah)
- buatkan satu file, letakkan semua benda tu..then letakla note sikit..macam mana korang nak..then zipkan..
-tolong provide sekali..macam mana aku nak contact korang.. 
- terima seadanya..sebab FREE.... 


Okey..itu aje rasenye aku perlukan..kalau ade ape2 yang diperlukan lagi..akan aku bagitaw direct dengan korang..and kalau boleh..contact aku through sini...

Diharap..itu mampu aku tunaikan selepas habis final exam nanti..kalau panjang umur la eh..

So..korang mesti nak tengok ape yang pernah aku buat kan..erm..sikit je..dibawah ni ada dua contoh yang aku pernah buat..
Tekan untuk besarkan..ini blog lama aku punya..dah tak pakai dah..
Ini blog kawan aku punya...sini

















P.S: Jumpa lagi lepas final..tata titi tutu..
P.S2: nak dengar hitz.fm dari laptop?(internet diperlukan)
open url dibawah dalam player yang korang ada..then tekan play button..okey?
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/hitz.swf

Ar. Pedophile dah ada project baru.
wah. :O
Da LovaC he..biaso je..dah xto nk wt pe
syAzAnA wahh. gambar den yg comel terpampang di sini. hehe. cantek kau uat harry. sape lah ekh yg comel tu. miahahha
syAzAnA wahh. baiknya harry lately nie. miahaha. hehe. comel plak yg wane unggu tuh. lebih2 lagi yg 4 gmbar tuh. hehe.
syazana ahhhhh, blog ini.........
♥NuR SyAFiQah♥ woahaha..mcm fesbuk la die punye blog..nyaris2 aku kne tipu td..haha

hurm..mcm nk jer header ni..boleh x??hehe

4 Pagi

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads