gravatar

Setelah lama...berlalu..eh?

[Mode: Waiting Outside The Line - Greyson Chance]


Assalamualaikum..Hollaa..lama kan gua tak menjengah blog kesayangan gua ni..*sesaje sedapkan hati kau blog..okeh..gua bukan apa sebenarnya..gua dah janji nak score bila start sem hari tu..jadi kena pantang dari blogging ni..so..hari ni gua baru sampai rumah...sampai-sampai rumah..angkut beg terus bantai movie dekat tibi..tahu tak perasaan bagaimana mata nak rehat dari tatap buku, baca berbaris-baris, tangguh tidur malam semata nak study paper esok..ngerti?kehkeh.. oh tibi..sudah lama gua kasi chance sama adik gua bantai tengok lu..kini masa gua conquer sama lu..tambah-tambah sinetron jejeling..eh?


Ahhh haa..sudah lama gua tak berkenal kenalan dengan pakwe-pakwe dan makwe-makwe yang dulu bukan main kenal gua..*bajet ada orang kenal gua..bajet..tapi yang rasa kenal tu..bawak jangan terkinja-kinja sampai rosak kerusi melompat..ok bajet lagi..dem..

Dah lama gua lari dari menulis panjang-panjang..so gua rasa timing gua masuk tu agak tak seimbang..yelah..bak kata orang tua-tua...sekali mabuk lauk, naik aje bot termuntah-muntah nak biasakan diri..ye adik-adik..itu perpatah yang abang buat sendiri..ek..abang kewwww?kahkahkah..jangan dibuat dalam karangan upsr pulak ye..malu ai tahu..kehkehkeh..ok dah terlebih gedik..

Gua sebenarnya kekok..kekok lah hape lagi..dah berbulan-bulan gua tinggal blog ni keseorangan...nak tekan new post pun terkial-kial..dem...parah betei..nak naikkan PR balik..hoi hoi..page ranking bukan parti-parti politik..

Banyak gua nak story gosip membebel memekak dan beberapa me yang lain sewaktu dengannya..yelah..dari sebelum masuk sem..sampailah dah habis sem..jumpa macam-macam orang dengan beribu kerenah..boleh luruh rambut gua kadang...nasib rambut gua pesen hensem macam...er..haa...ya ya..yelah tu..macam yang lu orang fikirkan..hensemkan?kahkah..buat yang tak berapa nak score habis bab imagine ni..gua kasi contoh terdekatlah..lebih kurang macam rambut..err.Jaejoong..bukan jaejoong celup 247 tu ha..geli ketiak gua hoi..kahkahkah..

Gua rasa sampai sini jelah kot update gua kali ni..nanti-nanti gua cerita lagi..bab makan tak cukup duit..makan itu makan ini..pengaruh kpop kawan gua..pengaruh friendly makcik-makcik dengan harga makanan super junior mahal..eh? 

chaloss..














P.S: Kuajo gapo gua banyak cakap pasal kpop dalam entri ni bhai..ah sudah...ah sudahhh...tapi gua suka SNSD..jangan marah naahhh..kehkehkeh


Yui Light Arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
iela abul gelinya layan kpop. kahkahkah :p
Da LovaC @aiediey: ewah ewah ewah..tetibe...
@iela : bengom..grrr
yunZatie da lama x nmpk..wut wutt
~~oOpEt~~ cntik.. dh mcm fb :)
Da LovaC @yunzatie: ek..wutt2

@oopet: thnx..huhu
ZiErWa zAiNaL hehe..sme la..ni pun bru nk actve blik
syAzAnA WOI! welkem bek bebeh! ekekekek
Da LovaC @syazana kemain bek bek bagai..hahahha!
nurul-rasya selamat kembali bhahaha

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads