gravatar

Here and there always the same...saiko!

[Mode: Meet Uncle Hussain ft Black - Drama King]

Hai geng..hari baru..cerita baru..muka baru..drama baru...

Ehem-ehem..aku dua tiga hari ni sedikit terannoying jugak lah..ada dua tiga empat lima perkara yang aku rasa sampah untuk difikirkan..tapi sengaja jugak datang suruh aku fikir..tak tahulah what's the problem sebenarnya..



Anyway..it's annoying gila bila sesuatu benda yang korang tak suka tiba-tiba pop-up dalam hidup..and it's non-stop!..serious memang minta aku maki-maki..nasib la aku still mempoyokan diri buat macam nothing happen..but..but I wonder..kenape mesti annoyingkan hidup orang lain..I don't get da point la..

Hape tengok-tengok..makan budak!!! [=.="]

You know what..bila terlampau berterusan benda yang sama..keep annoying and annoying and annoying and again and again..orang akan label sebagai saiko..eh silap..psycho..serious macam piss off gila..sebab..sebab apa?..aku nak tanya dulu..suka tak orang kacau hidup kita?..sibuk dan sibuk dan sibuk pasal diri kita..and kita terpaksa mengulang the same explanation..again and again..tapi still kena kacau..pyscho gila shhhhial..puleess faham bahasa lah..easy what bila kita kata stop it..then stop it lah kan?.

And..and..serious aku tak suka ambil port pun actually..kalau diikutkan hati..memang dah lama caci maki dah keluar...if korang pun..sure sama lah..when there is no point explain slowly..tapi sudah jadi lumrah bagi aku..tak suka masuk channel mana-mana..biar dan biar dan biar..tapi..tahulah nanti..

Watch your back!! Gotcha!!

Psycho ni memang dalam setiap orang ada..just obvious or not..sample example..when we want something..what ever comes..we must get it..then because of it..we tend to be psycho...kan kan?..tapi..tahap saiko tiap orang tu saja lain..macam mana kita control that feeling and how we release it..just tolonglah..tolonglah paham..bila orang lain dah tegur..tolong consider perasaan orang lain itu jugak..get some life maybe?

Psycho..not saiko..spell it right puleees?

Bukan apa..aku bukan tak pernah kawan dengan orang yang macam ni..banyak ja..contoh yang pernah aku jumpa..kawan satu batch dengan aku..dia obses dan teramat obses untuk dapat result flying colours..even sekuat mana dia berusaha, tapi still medium achievement saja..each time minggu exam..memang akan nampak tahap psycho dia..mana tidak..tak pernah-pernah dalam hidup aku..tengok orang direct telan serbuk kopi..alasan yang dia bagi..sebab nak "effect" kopi tu untuk stay up study..what the heck..kalau nak kata gila..dah lama dekat tanjung rambutan...and..and  you know what..bila aku tanya tak pahit ke?..dia jawab..awal-awal dulu memang pahit..sekarang macam manis pula..dalam hati aku..oh shit..specis luar alam..

You think you gangstar? think it again...bhahhaha*evil laugh..

Dalam kes tadi...it's ok lah kan..tak libatkan sesiapa..just diri dia sendiri..tapi yang melibatkan orang sekeliling ni yang annoying..and..and..aku jugak yang terlibat sekarang ni..sumpah aku tak tahu nak explain macam mana benda begini spoil my daily life..perlu ke aku sound macam orang gila baru nak faham since slowtalk seem pointless..karang cakap aku jenis emo blablabla garang blablabla..sedangkan that thing already beyond the border sabar aku dah...

Oh gosh..entri yang penuh annoying pernah aku buat..haiz..so..korang dan korang dan anda..ye anda..sukat-sukat lah tahap kesaikoan [hentam sajalah term ni] korang..before others get boring with you..and before others start to move away from you..jangan ingat orang tak concern..tapi diorang tak nak affected by your "psycho" world..you got what I try to tell right?





P.S: Life..life..life..life..weird =.="


syAzAnA haha. orang psiko. syaz penah jumpe. menakutkan taw tak. memang saket jiwa lah. nak baling2 kat dinding pon adee. haha. then, sabar jeh. huwaaaa.
d_tieah Haha..
ape la ko ni..
membebel..
sbr je la..
org tu nk perhatian dan kasih syg dr ko je..
Da LovaC @syaza
bhahha..igt barang ke nak baling2...

@tie
yela sabar..tapi tak perlu la keep and keep and keep buat mende yang same..even dah tegur kena tegur jugak..annoying..
areleaf may force be with you my young apprentice..
inchEkPelukis im sorry to be psiko.
and im sorry i annoyed u.
Da LovaC @remy
lu saje yg gua rse paham sal ni...

@farah nabila
ek..hehe too..bhahhaaha

@faiz
oi3..ni ape touching3 ni..nanti aku roger and bila on ym..
inchEkPelukis touching laaaaaaaa~
ang dah melukakan hati aku..~
huk.
Da LovaC awat lagu cam ghey sikit aku baca ni..geli ai~bhahhaha
inchEkPelukis hahahaha. tak terkena noh kali ni. baguih2. ang memang tera. :P
Da LovaC sengal jugak aku baca..ang ok ka ni?bahhaha
inchEkPelukis oke2 ja..~ macam biasa.. haha. aku kena tasmi' surah buruj nih esok. gabra gak. =.=" grr.
Da LovaC bhahhaha...lek3 suda..nanti on ym weyh..nak cita sikit..mlm ka..
m. faiz syahmi orait. nek atas jap. mandi2 wajibal ghunnah
KID LEARNS TO FLY™ woi gua ke saiko?bukan gua kan mane aci gini tuduh2 gua arghh..marah la ni


anda pk gua saiko?anda pk sekali lg bhahahah..

selamat pg
Da LovaC @ZE
ek?

@Fahrin
bhahhaha...gduh2..cpt..

ya2..anda fikir anda dah tersaiko? anda pk lagi sekali..wakakkakkak
Cheno mane dpt layout faceblog ni eh?
lawa!
tia wut ?
telan serbok kopi n then ckp manis ?
crayzeee!
or tade perasaan ?
or shud i type like dis,

hell yeahh! he's saiko.

:)
Da LovaC @Cheno
mane dapat?google kasi..XD

@firfa_firzanah
bhhahha...-jeling2 macam nak makan orang-..bhahhaha

@tia
hee..ntah la..u should watch it la..time dia nak telan tu..keh3..neway..xkacau orang tak ape..kankankan
Bukan Eciz lu ke awak yang saiko?
Da LovaC @Bukan Eciz
gua mmg saiko..xtahu lagi?bhhahaha..
sengal eh eciz..berawak2..hahaha
~mAsItAh fUaAd~ hahaha!!amboi kalo mbebel bg je lah kat kaw...hahahah!!aku pun xsuke phyco..dulu kt fb aku dok like je..mmg sumpah seranah aku bg..hukkhukhuk
Bukan Eciz oke. semakin paham! KAHKAH. per, kalo da nama saiko, lu buat apa pun, tatappppppp dia buat tak paham oke!

paham tak awak? KAHKAH
Da LovaC @Ayam
mmg aku suke bebel.tapi kau menang lagi dalam bab bebel..bhahah..
ha..tahu pun camne gua rse..

@eciz
awak2..awak ni kan..suke je berawak2..bhahha
m6hidrogen kena berdepan dgn bijak org saiko ni..entahlah.

My Latest Post Water Dispenser baru
~mAsItAh fUaAd~ woi nie entry gua yang baru..hehe...gua mmg bnyk ckp....

http://momokomas.blogspot.com/2010/07/sesi-phycology-bersama-abg-kim.html

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads