gravatar

Maaf..sorry..yeah..padan muka.

[Mode: Skrillex - First of the Year (Equinox) ]

Salam...hai..

Seperti yang dijanjikan..gua akan cuba sehabis gampang yang boleh untuk menerangkan situasi yang bakal gua tulis ni..gua harap sangat lu orang jangan buat macam kawan gua ni..maksud gua bakal jadi macam gua nak ceritakan..malu dapat..segan pun dapat..last sekali rasa macam nak sorok muka dalam lubang jamban pun ada..kehkeh..

Tapi sebelum tu..gua pelik bin ajaib binti hairan..asal keyword ke blog gua ni je..semua serupa sangap..bengong betei..Siti Telanjang Bulat..Nurul Bin Bogel..Seksi Meksi serupa badak..Cikgu ajar budak Apa Barang Cium (ABC in short)..dan macam-macam lagi..gua dah tepuk dahi..apa nak jadi..apa nak jadi ni hoii..kot ye cuba la search Ustaz Azhar Idrus ke..budak baik lagi hensem ke..apa-apa keyword yang baik-baik sikit..sejuk sikit hati gua..tahu?


*****

Gua dekat kolej universiti dulu jenis tinggal apartment..ada dalam 7 orang dalam satu rumah..mewah tak mewah itu gua letak belakang..so kira macam 2-2-2-1 orang dalam bilik..*macam position bola pulak sekali gua pandang..so gua tinggal dengan kawan gua dalam bilik tengah gitu..ok ok.cukup cerita pasal setting jalan cerita..

Nak dijadikan cerita..satu hari ni..kawan gua ni malas nak pergi kelas..so kira gua classmate yang baik hati terpaksalah pergi..mana tahu belajar benda baru..kenalah ajar dekat dia yedak?*baikkan gua?kehkeh..so..hari tu kira lucky jugaklah..lecturer gua lepas awal..so...gua hapa lagi..balik lah..al maklum gua bukan jenis ulat bulu..eh..ulat buku, jarang sikit lepak library..balik-balik..gua terus capai laptop gua dekat ruang tamu rumah nak tengok sikit-sikit note yang gua belajar tadi..

Fast forward..pause fast forwardkan cerita..gua baru teringat kawan gua yang tak pergi tu pinjam buku teks gua..so nak study guane takde buku yedak?gua bukan Amalina Che Bakri score gila babi macam tu..so..gua dengan slamber tak ketuk pintu..main redah masuk bilik..lepas tu..

Gua: Harlarrrrmarkkk *ekspresi muka usah cakap..tangan automatik tutup mata tapi tengok celah jari..*comelkan?kehkehkeh

Kawan Gua: Errrrrr *terkejut serupa tapir terlekat anai-anai..sambil tutup screen laptop cepat-cepat..

Gua: Lek bro..lek..gua tak nampak apa lu tengah tengok..maaf bro..jangan risau bro..gua buat-buat tak nampak..*nak tenangkan hati si kawan yang dah serupa berak dalam seluar..
Kawan Gua: Er..na...nak a..pa...?*serupa lady gagap dia balas..

Gua: Buku teks Chemistry gua mana..nak study linkage ketone kakton kaktimah haram jadah ni..*gua cuba buat serius..macam dah hilang ingatan pasal tadi.....padahal...

Kawan Gua: Itu ha..dalam beg atas katil tu..ambik sendiri..*serius dia balas..konon gua memang tak nampak...

Gua: Baik bossss...*terus gua capai buku gua dan gua jalan lelaju gi ruang tamu..dan gua tak tutup pintu..


Sampai je dekat ruang tamu..gua cepat-cepat geledah laptop gua..cari folder zikir munajat...gua kasi volume laptop full habis..gua tekan play mp3 zikir "Astagfirullahhalazim.."

..tak sampai seminit lepas tu...

Kawan Gua: Celaka..Babi...*diikuti bunyi pintu dihempas..

Gua: Bhahahahahaha...relek lah bro..tahu nafsu lu tengah tinggi..selamat menonton..*jerit gua dari ruang tamu

*****

Lepas-lepas tu gejala ponteng kelas kawan gua dah berkurang...dan lepas tu jugak..kawan gua tu terlekat lady gagap dia tu terus tiap kali nak cakap dengan gua...kan dah padan muka..kehkehkeh...

Itu je..kbai.















P.S: Gua cuti dalam 3minggu..baru dua hari bosan tahap tak tahu nak cakap..so..kepada yang ada undangan nak ajak gua main bowling lepas tu nak rasa tak puas hati sebab kalah teruk main bowling bolehlah ajak-ajak gua kat sini..bhahaha...ok tetiba rasa gampang pulak..dah...dah..jumpa lagi.

Aiediey ingat join sekali..
Da LovaC @aiediey tudia tudia
nur_za hahaha xboleh letak no telepon ker...baru nak letak
nurhazah wah....pertama kli dtg ke sni sgguh mnrik blog ni.....
anamizu kaito ececece baiknye diew x join skali..hewhewhew =P


*mcm ciskek je rase tulis gitu.hahaha



lamenye x hapdet =P



luv,
cik ana
Da LovaC @nur_za: ce la letak..kena mengorat annony karang..kehkehkeh

@nurhazah: terimas..huhuhu

@cik ana:ehem..hai..keke..bizi study..huhu
yunZatie huhu..terbaik la.abes comel lettew..btw update slalu yaw :)
nur_za admire abes la blog dia ni..suke2..suke2 jgk cita tu..eh bljr chemistry..umur bpe ni..huhu..xberani la nak ltk..hehe
farah hanim awwwwwwwwwww
hahahhaa
lawak deyh
Da LovaC @yunzatie: comel?auww2..ok2..dah..kekeke

@syaz: gelak tu cober2 sikit...

@zana..hai awak =)

@farah hanim:kemain gelak..kekeke
Lily HUAHUAAAAA
SEYES LAWAKKK
aishhhhhhhhhhhh xD

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads