gravatar

Tak Berapa...Harry Potter sangat..

[Mode: Shontelle - Impossible]

Salam..

Musim durian tiba lagi..gua nak tibai sebijik sorang pun kadang-kadang buat gua cuak..dengan hidung berair macam air terjun..tahu tak negeri gua ni sekarang musim panas?..kalau gua bedal durian jugak alamatnya, tidur atas balkoni..tahu?

Gua kurang sihat seminggu ni..demam, jerawat berganti-ganti, selsema sayang sangat dengan gua sampai tak mau berhenti, dengan batuk-batuk comel manis..buat gua semput..idea pun terkemut-kemut paksa keluar..aiseh..


Gua nak gagahkan diri untuk tunaikan review harry potter..last part deathly hollow..walaupun part satu gua just sempat tengok yang download versi low gila babeng punya kualiti..bhahaha..boleh paham la sikit untuk gua sambung part dua dekat pawagam..

Harry Potter Deathly Hollow Part Two kali ni bagi gua ada part boring, ada part ohhhsemm..part boring of course part bercakap dan membebel..sampaikan kawan gua yang duduk tepi pun menguap cover-cover..ingat gua tak nampak..konon fan tegar harry potter..kekeke.kantoi mengantuk tengok cite peberet..

Gua cerita ni secara rawak je..nak official review, gua rasa lu silap pilih blog..kekeke..cerita ni bermula dengan gambaran di sebuah rumah tepi pantai..then terus dibawa ke dalam bank..jumpa horcrux yang seterusnya dalam chamber bellatrix..part awal, comel pulak gua tengok bellatrix yang konon-konon hermione guna potion utk menyamar..

Blablabla..dalam aksi kejar mengejar antara Voldemort dan Harry Potter, macam-macam aksi yang gua rasa, penonton tak kelip-kelip mata nak tahu apa akan jadi..Pastu, Voldemort konon membunuh Harry Potter dalam hutan terlarang, tetapi sebenarnya, dia membunuh horcrux dalam HP..cut and cut and cut..agak nak habis scene lawan guna lightsaber versi kuno..Nagini si ular kena bunuh yakni the last horcrux..and dari situ jugak dapat taw yang the elders wind yang power tahap gaban tu milik HP..dan paling tak boleh blah..wind yang gila babeng dikejar oleh Voldemort senang je nak patahkan..jadah ape dari tanduk segala bagai, patah macam ranting pokok je..kekeke

Nak dijadikan cerita kononnya happy ending ever after..Harry Potter dengan Ginny berkahwin dan dapat anak yang comel gebu tipu gila tak sama muka culik anak sape gua taktaw...Albus Severus Potter dan Lily Luna Potter nama diberi..lu kalau peminat harry potter pasti taw dari mana nama-nama tu dorang combine..konon sweet gila babes..ok...itu je review kali ni..

Gua ingat, gua nak tulis sikit je sebab kondisi gua tak berapa sihat..tuptup..hamek mung..till then..gua rasa gua tak berapa cemerlang nak kasi lu joke utk kali ni..























P.S: Ikutkan hati gua bantai durian tu sorang-sorang..rambutan apatah lagi..nak test, kot-kot kental habis layan batuk dengan demam ni..keh3

anamizu sini pon panas gila..
nak kuar umah kalo nek kete je rela..
kalo tak,mmg tak la...
dok ofis nih rase xmo beralih dr ekon nih..arhhhh!! =.='

moge cepat pulih kembali..
kerinduan ^__^
Da LovaC @anamizu: area2 kita-kita kot panas..haha..jaga ekon elok2 okeh?kekeke

thnx..hehe..pfft..rindu?>.<"
Yui_Wani Perghhh....selsema camtu pun nak men dota eh...tido lambat...=.=" kahkahkahkah
Da LovaC kehkehkeh..part tu..shhh..diam2..=p
Yui_Wani ecece...nak diam2 pulak...hahahahha! XD
syashafie blom sempat tngok lagi HP nii :/
anamizu "pfftt"<--currypuff?? keh3
"kerinduan"<--slalu dalovac.com akan muncul dimane2 ruang SB+KSB dll..
dan bila senyap,agak janggal disitu :)
Da LovaC @syashafie: minat harry potter x?minat kena tengok..kekeke
@anamizu:hahahha..musim demam ni banyak jadi jd silent reader je..>.<"
lilysuhaili Dulu selalu ikut jugak Harry Potter.
Tp lepastu tetiba ketinggalan zaman plak.
Aaaaaa -_______-
Da LovaC @lilysuhaili: haha..now da habes dah semua..nanti follow slow2..=p
Cik Penang bab durian tu best...hekhekhek
RazFiRa part mane yg boring ek? apesal aku x perasan? hehe.
Da LovaC partttt borak lame giler..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads