gravatar

Ianya Menenangkan [Contest]

[Mode: BOB ft Eminem - Airplane]

Salam.. dah lama gua tak join contest bagai..gua takut satu..kalah..dem..tak kental..neway..

Sebelum gua membebel, better gua rasa gua kembali ke agenda asal.


Berikut adalah maklumat mengenai kontest ini...


Sila klik banner diatas utuk ke entri kontest untuk maklumat lanjut. Beliau actually dalam kesedihan..soooo dia buat kontest..ape-ape klik lah gambar atas neh..ok..



Kepada Amalina, tuan empunya blog .::Me.As.Myself:. , bagi gua, gambar atau tempat yang paling menenangkan adalah seperti diatas..Sejuk hati memandang..laut, merupakan satu inspirasi buat gua, kalau cik amalina pergi ke laut, duduk tepi pantai, buang pandangan jauh ke laut..insyaAllah tenanglah..sangat menenangkan bila kita dapat bau bayu laut..sebab baunya bukan seperti bau-bau yang lain..bau yang tenang..itulah laut..indah ciptaan Tuhan.

















P.S: Kampung gua dilangkawi, tiap kali balik, gua wajib songlap motor pak cik gua semata-mata nak gi pantai..nak ambil angin laut.sumpah tenang..


:::::::Contest end :::::::

syashafie pantai best ! plus the sunset or sunrise. beauty ~ :)
Da LovaC @syashafie, aaa..salu gua tunggu sunset..sambil makan cendol..dengan angin pntai lagi..tak terkata..pheeew
.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. terima kasih! done check entry ni :) terharu awak kjoin~ :)
anamizu wahhh kampung kat langkawi????
awatla tak habaq????
adoiii dengkinya rasa..
nak p lepak kat pantai gak T___T
AesyaZealous bestnye kampung kat langkawii
Da LovaC @measmyself:hehe..no biggie
@anamizu:ek..knpe2..ce cite..hehe..nanti lima balik lagi..
@aesya: meh la join..maen buai depi laut..heheh
A retarded kitty kampung aku dekat perak cuma ada bau durian

haha

aku bet kau seorang yang romantik, suka tengok laut

lagi haha
Hans owh
orang langkawi ker?
dekat la kita
penah makan beronak?
:-)

Juvana Episod 11
Da LovaC @Aretardedkitty:haha..musim durian sekarang..sedap gak tu..hehe..er..romantik?pfff..no komen..XD

@Hans:kampg je kat lgkawi..hehe..tak berani nak makan..hehhee

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads