gravatar

Special untuk yang ke 300

[Mode : Young Money Ft. Lloyd - Bed Rock ]

Hai..salam..

Actually, gua nak tulis entri ni on the spot bila gua dapat tahu dah 300 bilangan follower gua..terima kasih banyak-banyak gua ucapkan kepada kalian kerana sudi follow blog tak bertajuk gua ni..dan..gua bukan nak heboh ke ape..berlambak lagi blogger yang follower dia dah bercambah..tetapi atas dasar menghargai reader gua yang comel-comel/hensem-hensem belaka, gua meraikan semua yang menjadi follower bertuah..



yang gua letak petak kaler merah tuh.

Follower yang bertuah tersebut ialah...Nur Najwa...blog beliau yang bertajuk as the flowers bloom. Kepada sesiapa yang rasa perlukan motivasi diri ke keagamaan ke, boleh ke blog beliau, memang berisi untuk rohani korang jugak..dan..gua suka baca blog tu sebab dia in english dan tak berat mata memandang..maksud gua..nice template..tak entah, dalam banyak-banyak gua jejalan, blog dia macam menarik mata gua..catchy..sebab banyak-banyak blog gua bukak, semua kaler buat mata gua penat..terang menerang..dan widget yang terabuq mak nenek..sory la eh..gua senarnye mementing susun atur widget jugak..kemas tuuuuu paling gua suka..ok sekian..
Klik gambar utk ke blog beliau.


Gua fikir, gua nak kasi hadiah misteri kat dia..so..Nur Najwa, if you read this..do contact me keh..


Kepada yang lain tu..terima kasih sangat-sangat kerana sudi drop by here..and spend your time read those crap from me..dan paling gua terharu sebab sudi tekan butang follower..haha..thanx eh..walaupun gua tahu, ada yang nak gua follow balik..sigh..


Till then..jumpa lagi..














































P.S: Mulakan hari dengan senyuman..yeah..

syAzAnA eh, aku pun suka blog dia weii! seriuss!

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads