gravatar

Blogger

[Mode: Christina Perri - Jar of Hearts ]

Dialog biasa. Kadang-kadang ini monolog dalaman gua.

Kiah : Bob..bob..kenapa engkau minat dekat blogger follower ramai tu.
Bob : Dia comel, cantik sebab tu aku minat.



Kiah : Dia bukan minat kau pun bob..kau tu kan gemuk boroi pulak tu.
Bob : Tapi dia tu ada cakap dia minat orang chubby..dia cakap chubby tu comel..siap tulis dalam entri nak ada bf chubby. mana tahu aku ke..

Kiah : Blogger cantik-cantik macam dia aku tak rasa dia akan terima orang chubby. Tulis je nak chubby-chubby, badan ketak-ketak je dipandang at last..percayalah..
Bob : Yeke...[pandang ke bawah].

Kiah : Tak pun dia mesti padang duit punya. Paling kurang 8 ribu duit hantaran.
Bob : Aku ada harta jugak. Bapak aku datuk apa.

Kiah : Tapi still kau tu gemuk.
Bob : . . .

Kiah : Bob..bob..kau rasa, kau boleh lepas ke..ramai betul follower dia..agak-agak out of the blue dia akan pilih kau ke?
Bob : Tak ape..aku akan try comment tiap-tiap entri dia..tegur dekat chatbox selalu, email dia, add facebook, comment dekat facebook page dia..semualah..sampai dia sedar kehadiran aku.

Kiah : Urghhh..Annoying gila.
Bob : Janji dia tahu aku as follower dia sayang dia..sanggup jilat kaki dia.

Kiah : Seronokkan jadi macam dia. Guna kecantikkan untuk tarik reader..entri biasa saja..
Bob : Kenape kau cakap macam tu?
Kiah : Aku jealous dia ramai follower.

Bob : Cuba kau pakai bulu mata palsu, pakai lens warna pelangi, kasut tumit tinggi, shawl tu wajib..ramailah peminat kau nanti.
Kiah : Urgggghh..pulesss..natural beauty okeeeey..buat apa nak tempek bahan kimia kat muka banyak-banyak.




















P.S: Tak ada kaitan antara hidup dan mati. Tapi beringatlah..semua akan mati..
P.S: Peace No War Yooooooor

adeeb khairudin haahah! nak kenal ngan bob! n kiah tu mcam suke kat bob.hahahaha
Da LovaC hahhaaa..teeeett..nak nombor bob ke?
syAzAnA kehkehkeh. chubbyyy!
Da LovaC mane datang....maneeeee
A retarded kitty LOL. nak kenal dengan bob jugak
Da LovaC bob cakap..dia dah bersara dari internet..=p
Atie iskandar chubby cute 2.. haha.. kem salam bob ea.. =P
Da LovaC Cute eh..tak minat badan ketak-ketak? =p

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads