gravatar

Jenjalan malam hari.

[Mode: Bruno Mars - Grenade]

Salam..hai..pekabar?baik[since tak ade orang jawab, gua jawab sendiri]

Hari ni gua keluar bersiar-siar dengan someone dan somebody mengambil angin di negeri kesayangan gua..orang  yang gua rasa tahu kat mane tempat yang gua cite ni je gua rasa paham..kehkehkeh..


Gua memang berhajat beso nak jejakkan kaki ke I-City untuk memetik sekuntum dua daun berwarna-warni disana..doakan gua tak ditangkap pak guard I-City tu sude..ditambah lagi dengan gua bace paper yang kat I-City tu diletakkan mesin salji buatan..tak tahu la eden betoi ko tidak nyah oi..kalau tak betul, komen betulkan eh eh eh...

Tapikan..since hidup gua busy dan busy dan sibuk ni..gua dah kelaut dengan segala esaimen semua..rasa nak enjoy hidup tu dah ilang..dah tak ade feel nak layan movie late night kat cinema macam dulu gua selalu buat..bantai MekDi semata-mata nak gelas kaca free tu..persetankan perangai budak-budak nakal gua dulu tuh..gua ingat lagi..gua bantai tengok transformer 2 yang time tu kuar time gua exam 3kali..sebab ada MeganFox yang seksi meksi. Tapi itu dulu..sekarang..lu tanyalah movie ape terbaru..gua akan cakap simple..lu beli laptop/pc mahal-mahal tak reti google ke..ceh..paling tak ade..layan CC RM2.00 sejam sude..ni tak..ade pc/laptop/pergi CC layan game porn..ape nak jadi ni hoi..okeh gua dah kelaut..

Hari ini..malam tadi..gua akhirnya meluangkan masa sedikit untuk mengambil feel layan angin malam walaupun bape kali ntah budak-budak main dengan bebola lampu kacau gua punya stim...nak je gua slide sekor-sekor suh main jauh-jauh..dahlah..gua malas nak cite banyak-banyak..cite banyak-banyak lu orang bukan boleh layan angin sepoi-sepoi bahasa macam gua rase tadi..

Bawah ni..gua tempek dua tiga keping gambo yang gua sempat snap..lu orang yang tahu kat mane tempat tu..lu orang diam-diam sudah..berani bising, gua geletek sampai mati..mau?







Klik setiap gambo untuk tumbesaran enfagrow


P.S: Ingan sekali lagi pesan gua..kehkehkeh..
P.S: Cik adik manis..lagi dua paper lagi gua nak habis..sabar ye..kahkahkah..

fisa othman blues d tengah malam ekk...
DaLovaC hahaha..biase2..=p

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads