gravatar

Fokus.Untuk.Capai.Kejayaan

[Mode: Written In The Star (Feat Eric Tunner)]

FUCK....aka tajuk utama entri gua kali ini di dedikasikan khas untuk para pelajar universiti..yeah...focus last minit..nice eh?


Hahaha..actually gua rajin sebenarnye membuat observation terhadap kelakuan dan perlakuan student-student lain ketika tibanya musim mengawan peperiksaan..masing-masing kalut aka sibuk membuat persediaan saat akhir bak kata orang study last minute lah..termasuk aku sekali..tapi apa pun bergantung kepada individu itu sendiri..yedak?

Gua actually bukan lah seorang ulat buku yang berjaya tapi gua rajin jugaklah melekat di library study..so..gua berjaya membuat satu inference baru yakni "Jika tiba musim peperiksaan, maka ramailah orang yang berebut-rebut tempat duduk di dalam library"..demmit..gua bukan ape..awal sem...lu nak duduk 1 meja seorang lu pun tak pe..sebab semua orang time tu pemalas nak mampus nak gi library..tapi kalau time study week ke..lu orang lambat..lu orang cari la tempat duduk..comfirm full..dan itu belum di campur dengan mereka-mereka yang berperangai syaitoooon nya lagi..yang pesen die sorang je datang awal then nak gedik-gedik reserve seat untuk geng-geng pembuat bising yang lain..

Time tu..gua bagi jelingan sedas..terus tunduk buat-buat rajin bace buku tak angkat-angkat muka dah!..haha..baru dia taw betapa seksinya jelingan manja gua..kahkahkah..tersenak perut datang period terus..kehkehkeh...gua bukan ape..kalau ye pun nak reserve..datang la 3 orang ke..ni sorang die satu meja and meja sekeliling dia gila babi full..tak rasa weird/bersalah ke duduk sorang-sorang time orang lain datang nak cari seat untuk belajar..gua macam nak bagi pelempang sedas pastu cakap..first come..first serve bukan first come first reserve..kepala otak dia sungguh..


Itu aje perkhabaran gua untuk minggu exam kali ini..jumpa lagi next post..kehkehkeh..and and and..before gua lupa..selamat menyambut hari pekerja..akhir kata..chaloss babeh..














P.S: Sekarang kecoh betul dengan kumpulan yang ala-ala K-Pop yang tak macam k-pop tu..pes ting gua nak cakap..kepada fans k-pop yang overconfident sampai nak tiru pun.gua nak pesan..lu lupakan jela..bawak-bawakla sedar diri tu..ce buat identiti sendiri..tak perlu tiru-tiru..

P.S: 6 Paper gua amek kali ni..3 dah lepas tinggal lagi 3..kofkofkoffff

Misz-sakura Gud luck final, sy dah lepas ahaa ! ^^
Da LovaC thnx misz sakura-san

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads