gravatar

Perasaan membuak-buak..tapi

[Mode: Katy Perry - Teenage Dream]

Salam hai yesyes hoihoi..gua kepada semua yang sudi baca blog gua yang tak seberapa neh..soryyyy guysss gua tak hupdate lame..


Gua duatigaempat minggu ni agak malas nak keluarkan entri...yes..sebab gua bizi..gua student lagi..bukan bapak orang goyang kaki dekat opis..gua kejap-kejap exam..kejap-kejap kepala krem..kejap-kejap kepala rasa nak hentak dekat dinding gara-gara menghafal formula yang berjela-jela dan berbelit untuk disebut..hari ni paper ni..esok paper itu..lusa paper laen..tulat blackpaper gua jadinya..penat lu orang tak payah cakap..berpeluh ketiak tiap malam stay up gara-gara nak revise..mau tak score mati gua nak cakap apa dengan sponsor gua?

Hidup gua sebagai student semakin menjadi-jadi buzynya..tambahan gua amek kokurikulum pulak sem neh..weekend gua burn untuk golf..tapi hari ni gua tak pergi sebab gua bangun lambat..dem>.<

Bahang sem ini amat dirasai gua..bukan sebab cuaca..tapi tahap rate peluh gua keluar untuk terkejar-kejar segala dateline..minggu ni akan ada 2 report yang gua perlu settle down..itu belum dicampur assignment math yang buat gua garu kepala sampai botak..dan juga segala menda pop quiz thermodynamic yang langsung tak macam mercun pop-pop..

Assignment..quiz..presentation...test..amat-amatlah sinonim dengan gua..lepas satu dating..datang satu lagi nak mesra-mesra..kadang-kadang sampai gua kena tido 2-3 pagi..kadang-kadang lupa nak pakai kondom berus gigi...tertidur beralaskan lengan yang tak berapa nak sedap –gua tak berisi sangat-..ah sardis sungguh..
Itu saja post gua yang padat lagi berinfo merepek ni..jumpa lagi..chalos








P.S: Hape gua nak present esok ni hoi..esok nak present hari ni baru nak kalut buat slide..
P.S: Gua agak terkilan..tengah mode nak hayun kayu golf tu la jari kaki gua sakit..melepas gua nak prektis goyang-goyang punggung.
P.S: Hoi gua sibuk-sibuk ni ade plak suruh gua beli component untuk mini project..kate nak provide untuk student..nah sudah..luruh rambut gua lepas ni..

syAzAnA sabar jelahhh. jangan give up bai!

lau xbusy, bukan student namanya.

^^

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads