gravatar

Hidup penuh dengan scandal..best keh?

[Mode: Katy Perry - Teenage Dream]

Yeah..hi friend..time to ranting and bebeling..ouch..first and foremost..sile baca quotation berikut..
You think I'm pretty without any makeup on -Katty Perry
Gua syak..ini pesen syok sendiri..lu olang paham-paham jelah..artis-artis mane lawa tanpa mekap...semua fake face..except lisa suriani gua..ceh..tersyok sendirik pulak..


Satu topik yang gua rasa gua nak ketengahkan buat kali ini ialah mengenai scandal aka skandal aka scandalicious -aku cipta sendirik, yakni scandal campur delicious sebab certain orang cakap scandal banyak sedap hidup..lolz-

Scandal is a widely publicized allegation or set of allegations that damages (or tries to damage) the reputation of an institution, individual or creed. (Wiki anak pedia).

Okeh...gua rasa itu side negative yang cuba diterangkan kepada umum..cuba kita lihat dari segi keriangan kanak-kanak riang pulak..skandal ni gua rasa satu perasaan untuk mendapatkan perhatian umum..of course la beb..lu orang cuba tengok..mane-mane gadis or lelaki yang banyak scandal ni tak pernah sunyi..paling senang nak tengok..facebook..mesti ade punyer perempuan/lelaki yang akan tulis dekat wall dia cakap..hai awak..hari ni dah fuck belum? upssss!
Oh..dem..google ni patut letak lebih banyak filter..tak caya..cuba search scandal..klik image..amaran:iman kena kuat.
Scandal jugak kalau lu orang nak tahu..boleh membuatkan seorang gadis/lelaki ni tak lekang dengan senyuman..melainkan dia tu memang sejak azali murah dengan senyuman..senyuman itukan sedekah...itu dikecualikan..maksud gua..yang species kerap bunyi handset dan selang beberapa second pastu..senyum macam kerang busuk..got it?..-ehem..paham-paham la tu..kawan ramai..ahakz...=.="

Gua actually tak berapa berkenan dengan scandal-mandal ni..sebab?..nak jaga anak dara orang seorang pun susah..ni nak bertambah scandal se dua tiga..and and..scandal ni akan bikin susah..especially yang dah ada yang berkenan dihati..lu orang nak ke hilang buah hati yang dua tiga tahun tackle kepada scandal yang ntah berapa second kenal..nak?-geleng pale, excuse me, gua tak ada kaitan dalam entri..tsktsktsk..-

Tapi..semua itu  bergantung kepada individual...sebab?..senang saja..kalau lu orang rasa lu orang gedik pluss nak dicop playgirl/playboy..lu orang banyakkanlah scandal yek..and don't forget..buatkan list..moga-moga lu orang boleh tercalon dalam ABPH sebagai lelaki paling pelayvoy ter-hot di Malaysia..di Malaysia jelah..

Sekian dulu dari gua...bubaiiiiiii..timo kaseh..













P.S: Scandal tu gua rasa okey sikitlah dari nafsu songsang ni...sikitttttttttttttt jela..

syAzAnA i loikee scandal. hehe. but, skrang dah tobat dah. hehe. wee~
Da LovaC bekas play**** ke?keh3
syAzAnA aku berscandal bila aku tak de sesiapa. means im single. =,="
Da LovaC player's don't mean must couple..kan?
M. Faiz Syahmi scandal ni orang malaysia paham kot lain.

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads