gravatar

Twenty five things about me.

[Mode: Hoobastank - The Reason]

This entry totally about me and not your's..tehee..okey..first of all, sorry to my friend AliaAlias disebabkan tag ni dah lama sebenarnye..baru perasan time godek-godek chatbox..hah..sumpah semak chatbox dengan segala macam shorturl..nak aje aku ban sorang-sorang seumur hidup..ok..here goes all top secret's about me..-tipu jek-



Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you."

1. Matlamat study aku..I want to further my study dekat oversea..whatever happen or come..I must!..the country  that I would like to choose..New Zealand..insyaAllah..

2. Matlamat hidup aku..menjadi seorang ayah aka seorang suami aka seorang lelaki yang mampu membimbing keluarga aku sama-sama ke syurga-Nya.

3. Aku: simple..tak suka orang yg menambahkan complicated dalam whatever yg about me..and..tak suka orang yang memaksa..

4. Suka tangguh kerja..-oh shit yang ni memang kena ubah..I'm trying-

5. Tak suka milo ais..sebab milo buat aku mual-mual..rase nak muntah..tehee...

6. I like to think about everything..how and why that thing here and there..sebab aku suka tahu how anything work's..

7. I like everything that blue in colour..tapi bukan cerita blue ok..sepak kang..


8. kadang-kadang not satisfy with my life..yeah it's true..tapi biar macam mane pun..it's me..my life..


9. tak pandai guna kata-kata romantik untuk memujuk..sebab aku geli...sory pade sesiape yg jd partner aku..


10. suka explore everything pasal dunia IT..tak kisah coding ke ape ke..or reading sekalipun..anything about IT boleh buat aku terpegun...

11. sanggup menggunakan duit untuk beli buku-buku yang ada info pasal new tech or what so ever...pasal pc pun bedal and tak kisah harge...


12. suke sangat dota..addict jugak..and try utk kurangkan..mujur bukan rokok ke ape ke yedak?


13. tak minat baca novel melayu..time sekolah menengah nasib itu compulsory..klu tidak..nallekkk..tetapi pertama kali tertarik dengan karya hlovate yang bahasanya santai gila-gila punya..dan novel dia 5Tahun 5Bulan berjaya buat aku addict nak habiskan on the spot..dan suka jugak yang rooftop rant..

14. I'm not good in handling my emotion..meaning to say..when you across your border..i will kill you..bunyi macam serial killer pulak..what i mean..'emo'..and don't ask why..

15. sangat sangat sangat anti dengan 'kawan' yang berkelakuan tak seperti kawan lah eh..or sama maksud kawan time senang bukan time susah...bila ada macam tu..kalau aku tak cakap sama kamu selamenye...so paham jela eh?

16. Aku tak expect orang nak buat kawan or tidak dengan aku..it's your choice..tapi kalau dah kenal macam mana aku..I can be your best best best friend....even pun virtual..ataupun realiti..cuma don't cross the border..if not..bye-bye

17. orang putih cakap..shy shy cat..haaa..awal yelah kot..sebab aku lebih suka jadi observer dari jadi seorang yang suka buat andaian terburu-buru..tak nak orang bersangka buruk dekat kita..so tak perlu bersangka buruk dengan orang..kan?

18. I love mylife..I love my world..I love everything around me..so don't ever disturb it..

19. suka tengok budak kecik..especially baby la eh..yg beri respon bile senyum kat die..tapi aku tak tahu camne nk main-main ngan dia macam orang lain selalu buat..cikkucikucak tuh..haha..sory tak pandai..

20. sangat tak suka fact yang kena ingat or what so ever..anything yang kena ingat..especially chemisty..sejarah included..sebab aku lebih prefer anything yang mengire..tapi tapi tapi..tak suka menghafal formula!..melainkan semulajadi ingat..sigh~

21. aku mengamalkan dasar keterbukaan..tapi jangan plak gedik-gedik nak buka semua dekat aku..lempang kang..

22. hanya ade a few kawan baik...tapi yang tersayang tetap satu..dan paling tersayang tetap jugak satu..Dia.

23. dalam bab perkongsian..kalau dua-dua sanggup sharing and caring...aku on..tapi kalau sorang main amek harta orang tanpa bagi signal..itu tunggu benjol dikepala..

24. mengamalkan dasar mulut pedas..

25. anak first dalam family...sekian.



Berikut adalah orang-orang yang aku pilih untuk meneruskan tradisi..
http://cpija90.blogspot.com/
http://candleslight-valkyrie.blogspot.com/
http://citerakuw.blogspot.com/
http://www.hayat-haniza.blogspot.com/
http://pkishworldz.blogspot.com/
http://aurafiza.blogspot.com/
http://shecracktheworld.blogspot.com/
http://almaridariitali.blogspot.com/

Lia Edwin xsuka milo...?ish3..
Da LovaC auwwwwmmmm!!hahhaha!

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads