gravatar

Gathering punya cerita..

[Mode: Alexis Jordan - Happiness]

Hari ini 25 December 2010..ha..selamat hari natal kepada yang menyambut..okey..entri ini merupakan entri berunsur cerita yang agak boleh tahan lucah panjang..sesi mandi wajib semua-semua aku tak tulis la eh..takkan nak cerita dan ajar satu-satu..sebelum memulakan cerita panjang..rilek sebentar bersama kitkat..
org Amerika kentut ckp EXCUSE ME
org British kentut ckp PARDON ME
org Singapore kentut ckp FORGIVE ME
org kita kentut ckp NOT ME! NOT ME!



Hari ini actually ada gathering kecik-kecik lan..tak kecik...mini..sorry terutama kepada reader's aku yang tak dapat info..aku pun tak sure nak pergi sebenarnye..itupun confirm last minute..gathering peringkat utagha ni dibuat di pacific..layan bowling dua round sampai semput masing-masing..then disambung dengan sesi beramas mesra antara blogger yang hadir..ada lah dalam 14-17 orang..malas kire pulek..sesi kedai kopi berlangsung di Taman Jubli Emas...

Aku sebenarnye nervous gile babeng nak jumpa..especially blogger neh..sebab first time..sebab..korang bace ape aku tulis nih..memang macam ni..kalau depan-depan sopan santun tak hengat..-ok tipu je-..actually..aku lebih suka jadi pemerhati..from observation then baru action bak kata a samad said..-celah mane datang-..kang tersilap act..malu jor..aku berada di lokasi sasaran pukul 1.40 camtu..lepas solat zohor..direct dengan adik aku gi lepak pacific..beberapa spot blogger dikesan..tapi tak berani tegur..hakhakhak..dah ramai barulah beranikan diri tanya..al maklumlah..aku suka jadi anonymous..bukan versi jahat okey..sepak nak?

Setelah suspek-suspek yang ada tu didapati berada ditahap sporting..aku pun..enjoy jelah..memang enjoy habislah main bowling semua-semua..dah selesai bowling..kiteorang bergerak pulak ke Taman Jubli Emas..-ade jugak sesat-then  dah situ..aku serbu toilet dulu..dan paling haram sungguh..kunci pintu toilet tu semua hancuq..kalau yang tak patah pun..paip air tuh dah hilang pi mana ntah..apa lagi..lancau semua keluar..haram sungguh..time terdesak gini ada pulak nak buat quest cari toilet mana "safe" untuk melabur..cis..

Ocay..rujuk sini untuk tahu blogger mana yang daftar..aku tak sure pulak sama ada semua pergi..yelah..harap maaflah noo..-bagi pihak penganjur-..sebab nama aku tak tersenarai..tudialah..gedik duk bagi statement "maybe-maybe"..kan dah...tapi yang pasti...ladyrye memang waklulah..sumpah lawak dengar dia bercakap..kalau tak ada..for sure semua macam ni..."hehe..ye sy".."hikhikhik..blog hikhik.."..paham-pahamlah..semua ni anak teruna..anak dara sopan santun belaka..-termasuk aku-..."semua ni masih teruna lagi ka?"-salah satu soalan dia...mak aih..gila cepumas punya..

Memang bessssssssssssssst siot-sebut dengan 4harkat-..sesi ice breaking semua dan dan mengaku single masing-masing..cuma tak available katanya..eh?..pahtu masing-masing pakat-pakat kongsi pengalaman masing-masing..ada yang aku tak pernah hadapi..diorang hadapi..so ambil ikhtibar la skit..tambah bab anoon..kalau bab anoon..aku dah xlayan..tambah duk gedik guna betina padahal jantan..letak plak link shortcut segala macam..jangan harap aku nak klik..ngerti engak?

Banyak lagilah sesi kongsi-kongsi neh..sape suruh tak pergi yedak?ngueh3..tak pe..itu jelah yang mampu aku concludekan untuk gathering kali ni..kalau ada silap tolak tambah..teguq-teguqlah yo..tahniah jugak buat Taufiq Helios kerana terlucky untuk cabutan bertuah yang berupa seutas rantai belian 15karat.-ceh..tipu je..baju t-shirt buah tangan dari organizer-..dan..thanx jugak buat cik manis dua orang yaitu pcar dan mw'aw yang memberi buah tangan sedikit..dan terima kasih jugak kepada semua yang sudi kongsi pengalaman masing-masing..tak kurang yang menyumbang ketawa berdekah-dekah tiap kali ladyrye keluar ayat dia..

Berikut merupakan beberapa gambar yang aku berjaya snap dengan sony vivaz dan sedikit touch up..kalau nak list blogger yg hadir..diharap ke blog penganjur..and and..kalau ada antara gambar-gambar berikut dikategorikan sebagai 18SX...sila bagitau la yeh..sile klik untuk tumbesaran yang cemerlang..





























Ok...itu sahaja dari aku..hehe..lambat pulop nak upload..tenet slow..nak wat camne yedak?
















P.S: Orang cakap..tak kenal maka tak cinta yedak?..eh?

Izyanti Mak aih.. gambaq semua besaq gampang..! hehehe.
Da LovaC hahaha..bg jelas sikit..
meaw welkam dek :D

btw, korang memang heb-heb-hebat masa boling ! tabik lah :D
.::me? simple person ♂ ™::. hebat ka?? mna da... muhong laa 2... alahai... cek baling ja... klo x nak buat cam petanque... rugby pun boleh... hihih.... alahai.... lawok ja nuhhh... btw, thanks Meaw.... nak kata "kak" malu... tp cekk neyh masih muda... kuang3....
LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ hai mana nama kakD tak sebut pun..aku punya la gojes aritu...kua..kua..kua..kua...
syAzAnA faiz; yeahh. betul2. haha

harry; nak jadi annon, tpi, g gath. haha. wekkkk

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads