gravatar

10.10.10 dan...

[Mode: Usher Ft Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again]

Okey...tajuk entri pun dah melambangkan aku ni terlampau lambat dan triple lembab nak hupdate..hari ni dah 17.10..hoh...7 hari dah lepas..meaning dah seminggu dah berlalu baru aku gedik-gedik nak hupdate..



Sory to say...aku memang bizi..test..class..study and yadda yadda..even nak online lagih lah...ditambahkan dengan  internet kat sini yang super duper watper slow macam kambing kene letak gam dekat kaki...so..membatalkan niat aku nak hupdate..itu sepasal..sepasal yang lain plak..dah tulis..ade typo error ke..dah tak boleh edit..WTH betei...redha jela dengan entry yang dah tulis tu..[sape komen pasal typo aku slide kaki kanan dulu...dah agak nak rebah..kaki kiri pulak]..

Setiap insan diatas muka bumi ni yang pasti cari something special..sebab special tu diassume something yang bermakna and yadda yadda yadda...same jugak dengan tarikh 10.10.10..ramailah orang gedik-gedik pilih tarikh tuh untuk kahwin..alasannye sebab senang nak igt..haiz..er...aku pun ade gak lah something yang special pada 10.10.10 yang lepas...and something tu biar je aku jelah yang tahu..about what tu..let it be secret and don't make any assumption that are not related...sebab aku benci gosip..sekian..

Aku sangat lemah kalau nak kena cakap depan public..sumpah time tuh jugak segala macam penyakit datang..angin ahmar..kencing manis..batu karang semua datang..kali terakhir aku rasa macam tuh time nak present project physic in front of all my classmate about tesla thingy..itu okeh lagik..depan kelas..tak gabra sangat..sebab dah lama kenal yedak...tapi 11.10.10 iaitu sehari selepas 10.10.10..aku kena present depan satu school of mechatronic..waklu...bukan present pasal project final ke hape..berkaraoke..sumpah segan...

Pes time dalam sejarah hidup aku nyanyi ramai-ramai depan orang..kali terakhir yang aku menyanyi depan orang pun time persembahan nashid dekat mrsm dulu..itupun dah malu-malu tikus..bukan atas pentas pun...ini yang baru ni tuh...atas pentas..dengan lighting yang tuju direct depan muka..even with my classmate..but again..tahap getaran tangan tu boleh kata 7 scala richter..bergoncang-goncang kertas lirik dengan mic dekat tangan..bagi dekat kawan sebelah tolong pegang..lebih kurang jugak scala richter tangan dia..last-last berserah jelah..nasib lah microphone yang dekat aku tuh macam bongok tak berbunyi..so selamat..therefore..aku amek kesempatan tu untuk melalak kuat-kuat..sebab takkan dengar pun kalau aku menjerit..bhaha..so..xde orang nak komen banyak sal suara aku yedak? nge2...

Kiteorang decide nak buat karaoke beberapa lagu[s] yang bertemakan "1 Malaysia Dunia".. lagu yaman ade..english ade..Indonesia ade..chinese pun ade..ikutkan nak taruk indian song sekali..tapi tak ade lak nak nyanyi yedak..hahaha..lagu-lagu yang kiteorang pilih..lagu yaman aku tak tahu tajuk hape..maen taram je time edit..then something 'bout love...mungkin nanti..then friend[dalam chinese]..tapi...overall enjoylah malam tu..even "sometime..pretending is better than nothing"..kan?









P.S: Sekali lagi aku kena buat gitu..aku hentuk kepala then terus mintak masuk wad..boleh escape yedak?bhahhaa


suffer8zine patut la lame x update
hana haha..
sggh dhsyat ye ble kne b'dpn ngn public...
heheh...bhaye sggh....
Da LovaC suffer: he...blajo gituh lah...
hana: fail kalau jadi public speaker ni..
Da LovaC suffer: nguehnguehngueh..bgus3...pe cer bro?

yui_wani: segan..malu..nguehngueh...insyaAllah nanti..
iela abul ouh,ade trademark bru:
yadda..yadda..yadda...
wahahah...agk2 sdap x sore?
tia nothing special bg gua 10.10.10 tuh!
it just a date.
kannn? :)
Da LovaC iela:senget...hahaha...sedap la jgk..dengar dulu baru taw..bak kate orang..tak makan..tak rasa..hahhaa

tia:gua ade something special..ngueh2

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads