gravatar

Code dan coding dan tido.

[Mode: Auburn ft. IYAZ - La La La]

Ha..tudia..dah masuk pun tahun baru..ok..petang semalam sempat tak korang doa untuk tahun baru? dah ade azam baru? dah tahu or plan ape yang bakal berubah untuk tahun baru neh? moga bertambah baik hendaknya..niatlah yang terbaik..moga itu boleh memandu arah tuju yang betul..


Actually..aku dah penat sebenarnya nak menulis entri kali ni..tapi setelah dikumpulkan segala kudrat yang ada..nak jugak aku remind balik pasal entri aku sebelum ni..yang pasal header untuk follower tu..refer sini.nampak gaya aku perlukan seseorang untuk memilih 3orang dari 200++ follower aku..dan semestinya masalah still timbul yakni...dalam 200++ tu maybe tak semua yang aktif/ ada internet buat masa ini or etc etc..so..aku maybe akan buat ronda-ronda blog dalam 2-3 hari ni untuk memilih secara rawak 3blog bertuah ni..dan yang terpilih tu..akan aku tinggalkan komen untuk bagitahu yang diorang terpilih..agree?..ok terpakse agree sebab no option..dan..salah satu condition yang mungkin akan aku tengok..adakah dia masih aktif..senang kate..kalau aktif..cepatlah sikit nak settlekan..kalau entri pun dah 2 bulan tak update..makne kate die dah tak aktif..then camne aku nk contact..paham kan?

dan..dan..kalau bukan aku yang blog walk pun..maybe ada someone yang aku akan mintak tolong pilihkan..


Ocay...dah caca merba sudah entri aku..satu panjang.satu pendek..haiz..dengan pale pening..aiyok2...setelah berjam-jam duk memikirkan coding dan coding dan coding lagi..baru dapat release sikit..setelah berjaya menghasilkan something yang ok dimata neh..nak tido puas-puas..tamau pk jap sal coding pasni..kalau nak tinggal terus..tak boleh..sebab nanti berkarat..then..then..aku suka bermain dengan coding...heh..biar pening camne pun..janji coding..dan yang paling bestnye..bile resultnye..thumb up..alhamdulillah boleh senyum..berikut adalah hasil yang aku telah buat...
Klik untuk besar macam gajah...
Rasenye...sampai disini sahaje entri kali ni..dah ponat sangat..tak boleh pikir dengan waras doh..ok..jumpo lagi..ai ai captain..












P.S:Setelah rase nak update tapi malas nak menaip..ini jelah yang mampu..xtaw mane hilang interest nak pot pet dalam blog neh...
P.S: "I was thinkin about her, thinkin about me...Thinkin about us, what we gonna be?..Open my eyes, yeah; it was only just a dream"

syazmini I'll be sgt thankful kalau awak buat header utk saya
sbb sy xkreatif plus xreti dan pemalas
:)
Yui_Wani Uwaaaa.....rajin-rajin kan lah diri ye...hahaa...=p
Da LovaC suffer:hilang ke hutan amazon..ngueh3
syazmini:doakan utk terpilih.he
yui:rajin online yek?
M. Faiz Syahmi adekah aku bakal terpilih.?
ups.!
FIFIEY LYCHEE MARATION wah, bestnyee.. nk jugak bolehh? lol;DD

have a enough rest too dear sis!
Da LovaC I will try my best utk fulfill kan semua hajat..bnyak jgk yg pm nak..hurm..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads