gravatar

Minda Exam...

[Mode: HIM - Wings of a Butterfly]

Salam..

Kembali lagi kita ke siaran tertunggak aka tertunda exam seantero dunia. Sebelum memulakan majlis beramah mesra dengan kaki suke stalk and jugak kepada silent reader..aku nak cakap sikit...stresss shial minggu exam neh...dem..


Ha..seperti kebiasaan..paper pertama semestinya paper yang buat student meroyan didalam dewan sebaik membuka booklet..tak lain tak bukan...paper mathematics yang serious....... awesome la sangat..okey..macam harem jugak khabar angin kadang-kadang..ada yang gatal cakap paper senang macam makan lolipop..paper macam makan sugus..cilake betei..last-last semua buat muka ketat tak paham soalan..=.="..nak je aku lempang dengan dua-dua tangan laju-laju sape yang cakap senang tu..

Macam nak demam kepialu jugak bile pes buka question booklet tuh..soalan 1...a...macam...ok bukak next page..=.="..hape soalan satu ni nak ni weyh..aku dah tergelak terkekeh-kekeh dekat kawan aku yang cakap senang tuh..muka kelat-kelat nak digest soalan tu..dan..kurang gula betei soalan yang aku tak prepare tu yang keluar banyak..shit..berserah jelah time tuh..ha ha ha..

Paling-paling bersyukur sebab...aku dapat menghabiskan kesemua soalan dan cuma satu part dari soalan yang aku tinggal sebab part tu buku aku hilang page-saje cari alasan, padahal tak paham time study=.="...habis-habis tu pun..banyak gila yang aku rasa tak confident dan dalam diam-diam tanak ngaku yang aku rasa itu salah..dem..baru aku sedar..banyak yg aku tahu tu semua dalam keadaan tergesa-gesa..dem betul bile rase tak sure dengan working sendiri..rase nak ketuk jari dengan pembaris..kot-kot die boleh tulis sendiri tanpe berfikir yedak..tapi ternyata itu hanyalah angan-angan si pari-pari...

Okey..cukup dulu sesi repekkan cara orang tak ngaku tak cukup study..oh dem..macam mane nak dapat 4flat kalau macam ni neh!!! ketuk pale boleh buat jadi macam otak einstein x?..sienz...













P.S: Luse paper C.Programming pulop..agak-agak macam agar-agar tak soalan die? boleh senyum sikit kalau ye..tak perlu hentak-hentak kaki macam budak-budak tak dapat eskem..=.="

P.S2: Orang melayu cakap"Don't be too confident, because that feeling make you fail in the future.."
Orang London cakap.."Lu terlebih konfiden nanti memakan diri.."

iela abul tak abes2 dem, takde ayat laen ape~
Da LovaC ade..kat supermarket

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads