gravatar

Wannabe.....

[Mode: Linkin Park - Easier To Run]

Salam...hai...allz..

People always make a wrong decision sometime..:"Bad" behavior sometime be the most coolest thing..I don't know what da problem is...sigh...That was because so called Malay maybe?...bukan aku nak racist..tapi mostly they are malays=.="..


Today was friday..penghulu sekalian hari for muslim..tapi itu cuma tinggal sebagai "adat"..mungkin?

Ape yang korang paham pasal wannabe?..or so called want-make-clone-like-shit-asshole..paham kan? nak ambil budaya penjajah..nak ambil budaya barat...don't ask if one day..da next generation don't even know what is baju melayu...apa itu baju kurung..apa itu sopan santun...jangan harap!
Klik utk trend terbaru...bhahaha
Don't you realize..don't you just see..around you?..budak-budak yang dulu kita anggap hingusan..budak sekolah..budak mentah..budak tak matang..budak yang umur around 13-17..dah berani tunjuk taring yang langsung tak menarik minat!...
Mana hilang aurat mu?
Antara nak maki ke atau nak tegur..itu je first impression aku bila tengok keadaan budak-budak gini..I don't get da point...sikit pun tak nampak apa purpose pakai baju yang ala funky dunky like shit yang muka macam tak macam minah-minah or mamat otai..yang nampak muka hingus nak meleleh ade lah!...

Aku tak sempat la plak nak snap satu dua tiga empat gambar..but..when I think again..tak nak malukan sape-sape..let make it general..senang...

Apa boleh buat..orang kampung nak berlagak bandar mungkin..and that's why aku cakap tadi..wannabe yang langsung nampak keciplakkan idea..yang lelakinya...seluar jeans rabak-rabak, t-shirt lusuh-lusuh sikit..rambut must cacak-cacak yang langsung tak ada style...dan yang perempuan pula...tudung yuna [bukan aku nak salahkan yuna ok? It's just another fesyen that so called menutup rambut but not da shape like Islam ask for]..then..baju saiz triple s...nampak bongol sana sini..seluar fit till can see da ass shape..if you lucky..you can see their spender?..it's ok what...as long as fesyen kan?...then...baju tuh..usah cakap..semua nak tayang..saiz A? saiz B?..saiz AA? WTF~~
Blablabla Teamz?
Aku cakap the truth that I see..kalau kedah ni dah bersepah wannabe-like-shit-perasan...KL, Johor, and others "enjoyable" country apa nak dikata kan?..and...for sure..ada a few yang lepas ni cakap.."alar..jalan la tutup mata.." STFU...tutup mata jadah ape..kiri kanan depan belakang..semua nak tayang bongol unta..nak aku jalan tengok lantai..then langgar that "bongol"..jangan salahkan aku..eh?..hahaha

Tadi..banyak kali jugak aku nak tergelak sorang..serious wtf doe..tak padan dengan kecik...gaya macam hareem jadah je...itu yang kecik..yang beso baya aku..jangan cakap la..rokok dekat tangan..duduk tepi tangga...feewit sana sini...belum lagi yang gedik-gedik ai uuu ueuuwww-euuuww terhegeh-hegeh kena siul dengan kutu tangga...da fact is..korang yang pakai ketat-ketat nak tayang itu ini ni..memang berjaya..sumpah aku cakap..sebab lelaki sama lelaki [bukan aku lah..kutu rayau mungkin]..akan bisik sama-sama diorang.."pergh...barang besar..".."kacau jom"...aku nak tanya la...seronok?high? bila dengar macam tu?..better go get some estacy la...stupid..
monyet tengah skodeng awek pakai baju adik tengah dating?bhahahha
Hak masing-masing lah kan nak pakai hape pun..hape nak susah hati yedak...neraka tu semua orang akan rasa..sebab semua orang buat dosa jugak!...dosa tak tegur sepasal..dosa jadi bapak tak tahu didik satu pasal..dosa jadi emak tak tunjuk proper hijab sepasal..same-same tempah tiket masuk neraka satu family?..bercuti yedak?..lu fikir la sendiri...





P.S: "Memang kubur masing-masing"..tapi concern as sesama sedara lah orang nak nasihat..sebab at last.."kau nak masuk neraka, itu engkau punya hal lah!"..

areleaf betei punya garang abg harry skrg ni..segan plak gua nak komen..
Da LovaC hahahaha...garang ke? nsb tak gatal yedak..tersentuh sana..tersentuh sini...ter la katekan..lu nak join?bhahaha

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads