gravatar

Don't think so much...past always be past...


[Mode: Tokio Hotel - World Behind My Wall ]

Arghhh...kejap je masa berlalu...semua macam baru semalam...Macam baru semalam ja semua berlalu..tiap kali...tidur bangun...tidur bangun..6jam berlalu...tapi tidur tu macam baru 1jam..laju..sungguh...


Dulu...aku ingat lagi..puasa last year..dekat casa subang..as student Taylor..sponsor student..macam baru minggu lepas je semua tu..serious..dulu selalu aku mengeluh itu ini..itu tak kena..ini tak betul..bongok sana..bongek sini...last-last jadi memories yang susah nak lupa..sumpah aku teringat lagi tiap saat time tuh..

Pagi..kalau hari biasa dan belum bulan puasa...bangun awal..dalam pukul 6.30 macam tuh..or awal lagi..sebab tak nak berebut toilet..ntah hape-hape bila aku fikirkan balik..time tuh..aku ingat lagi..ada sehari tuh..lubang salur air tu tersumbat...pergh...semua serbu jamban nak mandi..bhahaha..mana tak..main toilet dah melimpah dengan air..pepagi buta celah mana nak cari tukang paip..adoila..gelak guling-guling bila ingat balik..

Dah siap semua..lawan berebut lif pulak..aku time tuh..tingkat 17 dari 25...mandi lawan berebut dengan housemate..nak turun..lawan berebut lif dengan satu apartment!...yang tak boleh blah..macam-macam taktik keluar..kadang-kadang yang ntah hapa-hapa tuh paling berkesan..siap ada tahan lif untuk kawan-kawan satu floor..lif sepatutnya naik sampai atas untuk ambil orang, baru turun..tapi ni orang yang bawah naik lif..then lif sampai atas dah penuh....orang yang atas alamatnya turun tangga..bhahha..bab pack ke tak..memang letak belakang..janji tak ada sebarang ruang..macam sardin!..

Group orentasi aku...salah seorang adalah aku...carilah =p
Siap cabaran nombor dua..terus dengan cabaran nombor tiga..berebut bas!..hahaha...kali ni matang sikit lah masing2..beratur..tunggu turn masing-masing..engkau lambat turun..kebelakang la kau..bas last lah jawabnye..naik pulak bas sekolah..memang..sumpah nampak macam budak-budak sekolah..kui3..belum lagi kena pakai uniform sekolah yedak..

Semua-semua tuh aku rasai sendiri..jalan punya sesak pepagi..meaning to say..kalau lagi lambat..lagi sesak..even sepatutnya boleh sampai dalam masa 10 minit..boleh jadi 30 minit wooooo...dasat..so..dah lama sikit..after rundingan dengan pihak berikat..aku boleh bawak motor kat situ..alhamdulillah..kurang sikitlah bebanan serta cabaran-cabaran tunggu bas masa nak balik dengan pergi..

Satu-satunya kelas engineering..miss you guys...
Ha ha..itu semua dah jadi kenangan..berpeluh mana time tuh..memang in sweet memories..bak kata orang..yang lepas biarlah lepas..erm..so now..I'm here..somewhere on earth yang for me..back to basic balik..no more enjoy..enough playing..even sometime regret sebab can't further my dream..tapi bersyukur boleh teruskan macam ni..and again..kena tunggu bas..berebut jugak..so..terpaksalah tabahkan hati untuk 1tahun ni..bukan apa..nanti pejam celik..pejam celik dah 1tahun berlalu..

Taun lepas puasa dekat Taylor..tempat baru..and now..puasa dekat Uni..so...tempat baru lagi...haha..so..kena cari rentak baru..new friend..macam-macam new...and..da latest sekarang ni..aku dah menjadi sebahagian dari Gomo.fm..even tak dapat on selalu..if dapat peluang jadi dj..insyaAllah..

Itu je kot untuk entri kali ni..down to memory lane..I miss everyone that give a chance for me to know them dekat Taylor's..I miss you guys...zubair...farhah..awe..mabuk..izyan...amir..wawa...sabrina...din..khalil...uzair..
faizzudin..aiman..paan...pojie [roomate]...aisar...radzi...amin...dan semua-semua lah..huhu..i really miss you guys..






P.S: Bila nak main poker lagi..bila nak keluar makan sama-sama lagi..bila nak main cs time ponteng course evaluation lagi...waaaa...T_T

Nur Areefah huhu entry ni mengingatkan kenangan muda2 X_x
Da LovaC a'ah..thu xpe..xthu cmne nk describe miss tuh..
Da LovaC ntah..main je..hahaha..ngn kawan2..huhu
Da LovaC ek..ngapo dgn tylor?

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads