gravatar

Another so called fcuker?

[Mode:Taio Cruz – Dynamite]
Ya..sory..first off all.this entry gonna be so fucking kesat punya bahasa..so..for those yang tak tahan dengan tahap kegoncangan my language..you can freely read another post...


This entry I made up for someone that so called big head and behave like shit...ya..umur je besar panjang...tapi macam babi budak2 yang terhegeh-hegeh nak fuck..first of all..let me introduce to you..He’s Muhammad Mizan or known as mijae da fcuker..opsssssi..please take note that..I’m not like him..buat benda macam motherfucker..then macam babi nak buat inocent..go die please?..for your information..aku amalkan satu je.."Aku tak kacau hidup anyone,so don’t ever menganjingkan my life..” got it?..

So..I guess you can figure it out now..if you still pending..let me tell what was going on..for all information..I’m now dekat kolej kediaman my university which is so poor in connection..so for that instant, I don’t have interest to go online..if I go online, surely I sign in to gengblogger known as gb...so..as I’m here..with da unknown-world-no-connection..

One fine day...I got message from eciz told me yang ade orang menganjing me in gb..they said, I was online that time and piss off others include that motherfucker and this asshole...and that asshole make story about me yang aku menyamar untuk piss off time tuh...padahal I’m on da bus that time!..waklu[angkat double middle fingers]...bodoh tak bodoh lah budak dua ekor ni...so..like usual...dah sampai rumah...terus online...ask eciz..dia tak nak cakap..then..I log in my facebook account..and I got one message from this stupid asshole..yang cakap macam bawah ni...and don’t worry..no edited printscreen version from me..

Facebook (2) - Messages - woi celaker_1281693247622

So..judge it by yourself..babi ni yang start panggil aku bangsat lah..cakap aku takut lah..padahal diri sendiri tak ade telur..bapok..sebab?..sebab my friend..message me..told me to see what that fucking noob wrote at her wall..dia cakap...”lu cakap dekat hp, gua diam gua assume dia diamlah..duk panggil bongok lagi buat ape.”..bhahhaa..WTF..don’t you see..who macam babi penakut..yang lancau tu..cakap dekat perempuan bhai..suh sampaikan dekat gua..pukimak lah..cakap direct takut ke bhai..BONGOK!..macam lapsap..dahtu..aku reply..si celake ni tak reply pulak!.bhahahaha

And da most babi-bapak-cilake-bodoh-kimak nye..tak reti pulak nak mintak maaf..dah tahu diri tu salah tu..bapak kau tak reti ajar perkataan “maaf” ke celake?..bodoh besar je..perangai macam budak belum mimpi basah..WTF la..tak rational langsung besar saje..otak kecik!...peduli hape kau nak cakap through perempuan sekali pun..ingat aku kisah?..kau nak jadi bacul tak de telur pun...lantak kaulah mijae...eh silap..motherfucker..bhahaha..kayu!

No wonder ramai tak puas hati dengan kau mangkuk..mulut kau macam kimak lagi dengan semua orang..semaki-maki aku atau selancau mulut aku..aku tak pernah nak melancau hidup orang senang-senang macam mulut engkau la babi...paham murid-murid?

So...so..if lepas ni ade orang nak attack aku backup si mulut celake ni..dipersilakan..sesame dot com nak backup pun ape salah..dot com kan selalu “high standard”..macam babi?..and and..sesama saiko yang lain nak backup pun..dipersilakan..

Tarikh entri ni 19 August..tarikh si kimak tu hantar message 13 August..about 1week aku tak cakap ape-ape..tapi dah si babi tuh yang aku cakap die bongok[dah dasar bongok, direct je aku cakap yedak?] and dia cakap baru terima dalam inbox dia in 2days back..celah mane aku online dalam 2days back pun tak tahu...kut-kut dia ni asal dari planet zuhal kot..internet celake dari internet aku..maklumat selalu pending macam tuan dia!..

Nasihat aku buat si mulut celupar...kau dah besar..buat perangai besar bhai..jangan macam budak-budak belum sunat..otak tu kasi besar sikit..jangan terbantut macam sekarang..siasat dulu nak memaki orang..kan dah kena maki dengan aku secukup rase...kau nak dengar si saiko hanis tu sangatkan..baguslah..dah kena saiko..bhahaha...




P.S: Puase-puase pun ade jugak nak buat aku mencarut dekat si mijae da fcuker...eh..da asshole?bhahahha

suffer8zine fuhhhhhhhh, kurang pahala puasa maki2 ni kawan, tenang2 ya


http://suffer.frenzyfm.my/
Cylia Chel a.k.a Lia Edwin hai..xtau nak cakap ape bile bace ni..
areleaf hey..steady la sket harry..lu tau lu bukan bdk yg menyamar tu dan gua pon tau lu bukan budak tu..tutup cerita abes kes..

lu marah2 camni kang kene darah tinggi camne?rileks la..
gadis sebelah pintu whoa. thumbs up la harry! mmg that stupid motherfucker is a stupid person. very stupid indeed. gua pernah gak terkena gak bhai. gua usik die pun tidak. n suddenly ckp gua mcm2.

n mijae, if ure reading this, bagus lah. gua dah tak marah. tp gua tak kan lupa. gua maafkan ke tak, tu blkg cerita. mcm lu peduli pun kan? sudah2 la buat perangai lancau tu. belaja tinggi2, otak taruk lutut pekes?
Da LovaC suffer:
hehe..sape yg mula..die yg kurang dlu yedak?.
cylia: haha...orang mcm2..
remy:gua marah2 pun leh senyum..senyum sinis jela..bhahaha
gsp:die nak try lagi..silakan..bhahaha
Da LovaC nthng..just kes terpencil..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads