gravatar

Serious tak best!

[Mode: Meet Uncle Hussain ft Black : Drama King]
Salam...

Okeh..serious aku rase down gila..entah la..hidup aku macam plain..plain yang teramat...tambah parah lagi bila WC dah habis ni..bapak bosan..haiz..
          Seronok la pulak godek code-code segala bagai ni..sampaikan sehari tak sentuh code..pergh..macam missing gila..touch up-touch up sikit..kasi angkat mane patut..nak banding dengan dunia orang lain..kadang-kadang bizi dengan shopping segala bagai..hidup aku ni memang la bosan..tapi tak ade la hilang tenaga jalan satu shopping complex..tapi satu haram pun tak beli..tak penat ke weyh..

           Di sini aku nak buka peluang la sikit..kepada siapa-siapa yang rase nak touchup-touchup blog tu..lu orang boleh roger-roger guna semua cara yang ada kat blog ni..aku ringan tangan la pulak nak tolong ni.free..xde charge sampingan ke hape ke..bukan ape..tiap kali edit coding-coding ni..macam ada satu thrill kat situ..ahahah..dan kalau boleh...blogger jela..wordpress ni masih tak khatam lagi..
      Ok..cukup sal blog..aku down gila bila dapat tahu..unikl punye management cam..pergh..memang menguji tahap sabar aku je..dahla..aku tak paham tul..semua kat muka bumi ni semua cam harem..sikit-sikit kerenah birokrasi..cam shit je..jelez sial tengok orang semua start sambung belajar..kes aku tak settle2 lagi..fedup dah aku..serious aku cakap..kalau jadi dekat anak-anak korang..atau pun kat diri korang sendiri..terpaksa layan kerenah birokrasi yang macam vavi menjadi-jadi dekat malaysia ni..lu orang akan tahu la ape yang aku rase..percaye la..bertapa hatenye dengan sistem yang cam gini...satu je pesan aku..

Pegi mampus lah dengan kerenah penting kerabat like shit..nak lahir modal insan kelas pertama?..sampai bila pun tak boleh kalau macam babi je sistem yang guna..

P.S: Ini ke Malaysia yang korang inginkan? Oh hell..

lya oh, gua sayang melesia macam ni!

protokol berasal dari dunia Melayu.
makin lama makin layu..

*

harga diri manusia? apa itu?

pelajaran penting? oh, berikan pada anakku. orang lain tidak perlu..

kamu miskin? peduli apa aku?

rumah kamu kayu, rumah aku batu. keras, sakit itu.. kamu tak perlu..

kamu mahu makan ubi kayu? ikut suka kamu..

mahu memberontak? ah, ada ruang kosong di Kamunting menanti kamu..

diamkan saja? bagus. lihat dan kagumi semua harta aku..

*heh.. tak mahu mencarut lagi di sini..
Cpija yooo... sabar2. smua tu ujian dr Allah. klu problem mcm ni pun ko da hangin 1 mcm. esok2, lg dtg problem yg besar punya [ckp ala2 iklan mgi].. xke lg m'bingungkn ko. truskan b'usaha...

oh, n lg... hlg tnga jln2 g shopping tp xbli apa2... tu xpa, kira ar sbgai satu senaman.. ble release tension [bg mrka yg mnt].. n ia jg satu kepuasan...

mcm ko pla ska main2 ngan code.. duk dpn pc shrian.. lg ar org len nmpk mcm... tak pnat ke weyh??... kja ko duduk je m'hdp pc. hahaha, tp ko xksa sbb tu satu kepuasan utk ko kan??... haaa, so, msg2 punya minat utk kpuasan sdri. jgn nk tgur2 or banding2kan apa yg org lain ska wat...
TheStoryTeller @lya
no komen

@Cpija
er..ade aku pertikai ni ujian Allah ke?
haha..i know what should and what should not..so don't worry..

terase eh aku cakap shopping..suke shopping?

ade aku cakap aku duduk depan pc shrian tengok coding?..oh god..please la..if aku macam tu..aku sendiri akan cakap..go get some life..just don't make anyyyyyyyyyyyyyyyyy early assumption please..and..ada ke aku cakap coding make me puas..oh god again..aku just cakap.. coding provide some thrill not kepuasan..LOL..

aku actually just wondering..senaman ke sekadar jalan-jalan?..kot kalau joging tu boleh la dipanggil senaman..a big lol there...haiz..thnx coz drop by and against my point..haha
Cpija cececece... blas komen aku punyer pjg gila... org lain ko kc "no komen" jew... birokrasi ke??? ngengenge...
TheStoryTeller @Cpija
kalau tanak aku balas ape2 pun tak ape..no hal..xrugi pun...kang cakap sombong..ape lak kan..disebabkan ada argument kat situ..so..kne ckp jgk pjg..kalau tak..salah paham..kan2 ?

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads