gravatar

Peh...ganas seyh..

[Mode: Timbaland - If We Ever Meet Again]

Ok...salam..

Korang pe cer...sihat?..sedut oxigen lagi ke dah sedut carbon dioxide?

Show down 2010 baru je habis kejap tadi..korang tengok?..B Boy punya..sure tengok..



Wakaka Crew menang kali ni..no wonder la jgk..komen aku satu je..teammate tu penting..heh..macam dota pulak..

Hactually..aku tak follow Showdown pown..ntah..adik aku yang terhegeh-hegeh ajak aku tengok..ok2..salah tu..aku yang terseronok la pulak nak tengok..mula-mula tak minat..tapi...

Macam best lak tengok diorang buat spin segala bagai..mau terpeleotnye kepala..tak ke pasal-pasal jek..

Al kisah pada mulanya..aku tengah baca lagi..cita VERSUS..tulisan HLOVATE...pergh..banyak seyh pasal B Boy segala bagai..yang luar la..aku pun naik tak paham sebenarnya..BOTY..ntah hape lagi istilah yang ada..

Then..then..dah Showdown punya pasal..aku gatal tangan nak tengok B Boy yg luar punya..so..godek-godek la youtube..banyak jgk la..lagi ganas..kreatif over broad..then..then..baru aku tahu ape tu BOTY..Battle of the Year..pergh..memang mantap la..

Dan aku respek la hlovate sebab seagak-agak aku la kan..dia perempuan..tapi tahu macam-macam pasal BBoy..pergh..tabik spring..kui3..

Memang luar alam cara diorang battle..skill camtu..pergh..korang tengok la sendiri dalam video kat bawah ni..collection skill-skill sepanjang battle yang sempat di snap..huhu..



P.S: Sape minat BBoy..angkat kaki..huhu

TheStoryTeller @velasrizal rodriguez

eh2..jangan silap..ini faceblog..yakni campuran blog dengan facebook..kui3..selamat datang ^_^
inchEkPelukis cun2. aku baru habes ked'z story. jumat ni insyaALLAH niat di hati nak rembat versus. nak harap kat ang bukan nak bagi aku pinjam kan.?
Da LovaC @faiz.
ek..>.<..aku kena la kira ni..dem...haha..mai umah aku la..hehe..lagipun mana hbis lg la..>.<
xazryx hoho .diorang mmg best .dance smart gile !
Da LovaC @xazryx

tahu xpe..terkesima jgk aku tengok..perghh..itu je keluar dari mulut..haha
Da LovaC @aishahumairah

best jugak tgok skill team yang diorang buat aritu..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads