gravatar

Manusia berlagak sombong..

Hai..sila jangan baca kalau rasa-rasa ada darah tinggi or anda seorang penjaga adab susila tertinggi ketika ni..dipersilakan menekan butang pangkah di browser anda jika anda tidak tahan mendengar cacian serta makian yang membina dari aku..



Sory to say..aku terus terang..aku dalam mood emo..so STFU for those yang rasa aku sentuh batas-batas mahupun sikap korang yang ada dalam hati..jangan jadi bongkak dengan diri boleh?

Kalau rasa diri tu baru je jejak kaki ke dunia ni baru 20 tahun...23 tahun ke..jangan berlagak nak mampus..dengan erti kata lain..jangan buat kerek..orang lama ke..orang baru ke..nanti mati...dalam kubur..kubur tu dalam tanah..sama saja semua..tak ada beza..engkau anak menteri..engkau anak panglima askar melayu ke..dalam tanah jugak engkau nanti..

Aku pelik bin ajaib..oh..tidak..dah menjadi normal..normal dalam darah daging manusia yang mana suka menempelak orang lain yang dirasakan dibawah sikit..dengan erti kata lain..berlagak senior dan sikap assabiah lah konon..WTF..sedangkan diri sendiri pun buat mende tu..cermin diri dahulu la..letak cermin besar-besar..tengok mane ade tahi lalat..operate buang dulu dekat muka sendiri..baru boleh kisah pasal orang lain....jangan main caci orang lain..sedangkan muka sendiri penuh dengan tahi lalat entah hape-hape..you got my point right?

Aku tak nak la cakap banyak..bukan nak point sape-sape..tidak..itu bukan kerja aku..banyak lagi benda alah yang perlu aku settlekan..dan perlu aku fikirkan..dari perangai manusia yang tak akan berubah sampai bila-bila..dah terlekat dalam darah daging manusia yang akan bajet bagus bila dah tinggi sikit..biarkan si luncai terjun dengan labu-labunya..cuma jangan jadi satu je..ketam ajar anak berjalan lurus..sebab tu susah nak cermin diri sendiri..


P.S: Takat follower beribu beraban..perangai macam si kaya berlagak bongkak..gi mati lagi baik..

hakimfaridzul NICE!

thanx a lot my friend.
TheStoryTeller @hakimfaridzul
your most welcome.
M. Faiz Syahmi yg ni aku takdapat point ang..

"cermin diri dahulu la..letak cermin besar-besar..tengok mane ade tahi lalat..operate buang dulu dekat muka sendiri..baru boleh kisah pasal orang lain....jangan main caci orang lain..sedangkan muka sendiri penuh dengan tahi lalat entah hape-hape.."
Eciz hm!





tepat!




mencik people mcm tu!




huh!
TheStoryTeller @M. Faiz Syahmi
Maksud aku..salah diri tu..perbetulkan dlu..baru nak cari salah orang lain..

@Eciz
gajah didepan mata tak nampak..tu...kuman luar negara tu yang nampak..
Farid MOFASAD gua terasa ngan entri nie






-____-














waka waka eh eh!!

>>__________<<
TheStoryTeller @Farid MOFASAD
haha..gua tak tuju kat sape-sape..

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa~~
IERA HAJERAH AZMAN oh, walaupon tak faham apa2 tapi biasa lah manusia.heh T_______T
TheStoryTeller @IERA HAJERAH AZMAN
er..ok..point is..manusia...
KuBi kroh kroh kroh!! (sori tertido lak) wakakaka
TheStoryTeller @kubi
lu ttdo je memanjang

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads