gravatar

Loneliness now part of me

 [Mode: Akon - Lonely]
Serious bosan gila..I don't know how to describe it..

I don't sure if out there ada like me or not..stuck can't further study...waiting...each night..mata tak mengantuk..when games also boring..bertemankan DJ skeletor and others DJ from club hitz...xde awek or anyone that can borak-borak gelak same-same..hah..



A big jealous there...serious lonely gila..just wondering..ade tak gadis comel ke..gadis cantik ke yang belum berpunya di luar sana..yang agak sudi sembang ke..or kenal ke..I need someone to care and being care off..ah damn..sory..it's tooo obvious yang macam desperate gila..

Nothing..it's only in my dream..gadis cantik ask me to be her special someone..ade ke?..Ah..can't say how badly I want someone to be with me..is there any girls out there?..bukan tak ade..dalam dunia blogsphere ni aje..ade la dua orang yang aku macam..pergh..jatuh hati..don't ask me who..I won't reveal it here..of course..and and..for sure aku tak berani nak cakap..course macam respek je..

cute la teddy-teddy ni..sape nak jadi teddy pelengkap utk aku?

And...and..2 or 3 of them to me..comel la..cantik..huhu..tapi I just wonder..are they already got special someone or not..and and...orang selalu cakap kan..yang elok sure banyak saingan..ah..I hate saingan..not because i'm weak or what..just..I don't get the point of berebut someone..yela..dah cantik..sure ramai yang minat..then..lawan berebut nak pikat...tapi dah dapat..just take it for granted..you know what I mean..tapi serious if both of them yang aku cakap tu pandang aku dua belah mata..memang aku takkan lepaskan...ok..dah start fikir lain..brainwash mau?..maksud aku..setia la..I promise..cross finger*

Ok sorry of too much desperate part of me...argh...pedulik hape...I just want someone that I want to be with..tak lisa suriani...juliana evans pun jadi..ek...ok2..just forget it..sampai mati la berangan..mimpi jela nak dapat..macam korang-korang yang gadis terpikat dekat shah rukh khan, lee min ho dan segala macam artis lain lah..

"Katchak kan aku"[sambil buat mata seksi]..auw2..vomit.

Serious damn faking boring..nak kata no body online dekat ym..bercambah je..itu belum kira yang " I'm mobile" yang ntahhapekepelik punya status.."aku mobile" what the heck..ok2..sebelum ke laut..dahtu..bukan tak ade facebook..tapi same..bosan..no one seen to be interested to me untuk tegur..bape banyak je social site yang aku join..tapi hentah la..tak soooooSIAL sangat pun..kang update status facebook tiap saat karang..macam annoying gila lak kan.."aku tengah berak"..ek?

Susah..susah yang amat mencari kebahagian..korang yang dah ada hubby, yunk, b dan segala macam lagi, jangan banyak songeh nak simpati.."ciannye die..ciannye.." aku pang* karang..menangis berlagu jek..

Entah lah...maybe just me la kot..jenis to be annoying to everyone..tak percaye..tanya dak ni..kan firfa kan..die jela tempat aku berannoying sampai kadang tension dengan haku..nasib la..sape suruh layan aku...[aku dapat dengar dia cakap "cis"]...hee..serious doe..I don't have friend to chat..especially when bila pukul 3-6 pagi..club hitz jela tempat aku luah perasaan..ye2..aku tak baik pun..tapi kadang..aku ambil la jugak 20-40 minit to be with Him..itu sesi lain lah..if aku with Him..perasaan ego memang letak tepi habis..air mata senang je jatuh..ok2..sebelum ke laut lagi..itu sesi lain..so..anyone wanna test how annoying I'm..silakan cari email yahoo aku sampai jumpa.. [sape yang dah tahu..dilarang komen letak, aku ketuk kang]..

Only that la kot yang boleh buat aku smile..serious..kemarahan orang tu macam satu moment terindah..watehek?..tapi..tapi..agak kejam la kan kire..tapi tapi..after all..If did freaking bad to someone..at last..I will ask for forgiveness jugak..don't ask me why I'm weird..because tooo boring maybe..and and..I promise..if that someone gonna accept me..I will change..because this was not like real of me..cross finger*

Arghh...till then..enough untuk kali ni aku merepek makan kerepek seorang-seorang pukul 2.30 pagi...anyone wanna join me?

P.S: It's normal what...want to be love and be love..

firfa_firzanah06 ouh harry...
jgn ler kantoikn relationship kte.
hang kn skendel gue.
opsss...
hahahahaa....
Da LovaC ek..*lari ke toilet..vomit time..haha..
kang that person baca..susah haku..keh2...
chapoi huhu....bro,aku doakan ko akan dapat sum1 yang leh isi kesunyian ko ni....tk perlu lissa surihani,tk perlu juliana evans....dan tk perlu ko nak operate muke ko jd ensem cam mamat citer boys over flower...yang penting ko dpt sum1 yang leh ubat kekosongan ko

"Allah, kurniakanlah harry wanita yang solleh dan mmpu menjaga makan minum dan taat padanya...berilah die ketenangan dah sabar dalam hidup....AMIN"
Da LovaC peh..chapoi..aku terharu betul bace komen ko..ikhlas kan..ikhlas kan..AMIN2..

aku pun same lah...
"Allah, kurniakanlah chapoi bintang hati yang solleh lagi solehah dan mampu menjaga kesihatan dan ketaatan kepadanya..moga-moga dia memperoleh setiap apa yang diinginkan..AMIN"
lya Who's more annoyying, pencinta alam?

This annoyying boy --> =))

[sape2 tak kenal sila paste di YM masing2]

or YOU?

[Dah dapat amaran siap2 jangan tulis karangan. haha..]

Okeh, now.. Where's Mr Crush? I need you..
[Bluekkss!]
Da LovaC lya
ade lagi annoying...

eh2..sape your crush?
KID LEARNS TO FLY™ ololololo..

kiut miutnya tedi bear tu ololo..meh babap meh meh haha
tia cis! nak yg femes2 je,
juliana evans laa bagai! haha!
wait lahh! sumday u'll find the right one for you! ;)
Da LovaC @mijae
ololololo...gedik jugak u ni kan..keh3..

@tia
bhhahahha..orang2 tua cakap..imiginasi kena tinggi2..keh3..
bdway thnx..and hope soo..juliana evans kay..bhahha
AiZ hehe.. how bout tia atas tu... gagaga ^__^



Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini
Da LovaC @AiZ
EKS...a big ek there..keh2..tia dah berpunya KOT..keh3.. thnx anyway because drop by here..
inchEkPelukis eh., apa email yahoo ang.?
aku tau dak gi ek.? =.="

hmmmmmm~ cross finger tu mcm mana la.? serius aku tak dpt bygkan. >.<
Da LovaC faiz...pergh..menghadaaaa gila..hahhaa..cross finger tu macam crossing road la..tengok kanan..tengok kiri..keh2..sila jangan percaya..
~mAsItAh fUaAd~ cantik itu subjektif....thats all..sunyi itu kadang0kadang indah...
Da LovaC @masitah
memang..comel tu je laen..bhahha..
sunyi tu heaven..dari potpetpotpet..bhahhaha

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads