gravatar

Heh hah huh haiz...novel?

[Mode: Jay Sean: Down]

Okeh..you all can see how boring am i..sampaikan affect tajuk sekali..

Tengah santai petang dengan musik tak lari dari telinga..balun saja..asal rasa hepy dihati..engak kacau sama itu manusia-manusia sibuk dengan laki-laki perempuan-perempuan masing-masing sudah...

Actually..



Aku ada tulis novel online..yeah2..sape yang follow dari dulu tahu sal ni..just a junk novel jek.. no more no less..leh la aku story about diri aku through all da character's in that novel..hahaha..kadang-kadang macam rasa macam split identity lak..

Hactually aku tulis for fun..isi masa lapang..saja suka-suka..so join la kawan aku punya site..sini..and here..feel free to read..tak perlu bayar ape-ape pun..anyway..pandai la korang teka eh which one aku punya novel..yang paling entah hape-hape tu aku la kot..haha..

And...and...feel free la komen tulisan aku..just to get feedback je..ok ke tidak...if you guys ada idea yang rasa boleh aku elaborate over mover sikit..leh la bagitahu aku eh..huhu..Till then..jumpe lagi..

Boleh ke aku jadi penulis?-monolog sendiri-



P.S: Jumaat datang lagi..tak lama lagi dah puasa..pehtu raya..peh...cepat je. selamat berhujung minggu..^_^

lya hahaha.. eii.. takpe2.. buat je.. tulis je.. nanti2 pandai la tu.. and kamus sentiasa kat sebelah k.. hehe

wah.. ada orang buat wishlist nak dapat dekan.. goodluck.. tapi yang pointer 3.6 and aove tu mmg dekan dah tu.. haha..

icity tu ape sbnarnye? best sgt ke? nak tau gak..

further oversea.. hmm.. brunei kira tak? oversea gak tu..

okeh. komen ni dah merapu dah.. hahaha.. jangan dok padam lak wishlist tu... panjangkan lagi tekpe. nis buat wishlist sampai dekat 70 dah tau.. hahaha..

eii.. malas nak login. pakai name+url je. pakai komputer lab ni karang kantoi memacam susah lak.. [ok. ye. melayu malas laa.. ye laa.. malas punya pasal la dok g print kertas exam past year nak buat siap2 ni.. malas giler kan nak tunggu lecturer bagi copy? hahaha.. malas tunggu okeh.. bukan malas buat..]
Da LovaC ape jadah panjang gila..putus idea terus nak reply..ok abaikan wishlist tu..hahhaa
inchEkPelukis aku punya lagi merepek kot. lalala~
inchEkPelukis kat wall bilik aku laa
Da LovaC mak aih..bgus2..hehe

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads