gravatar

Hah...aku tak tahu apa masalah..


Salam dan selamat sejahtera..

First of all...aku nak mintak maaf kat korang la ye..sebenarnya aku sendiri pun tak tahu apa yang terjadi sebenar pun aku tak tahu..


Aku nak tanyalah kan..mane tahu, aku aje yang kena atau pun korang sekali..komen-komen korang ade hilang tak?..komen terbaru blog korang..

Actually itu yang terjadi sekarang ni..kalau ada komen terbaru je..memang masuk moderated section kan..tapi bila klik situ..no unmoderated comment..LOL..aku dah pelik..tadi cakap ada komen..tapi tetiba je cakap tak ade..jadi dekat korang jugak tak?

Bukan hilang..tapi entah..sembunyi kat mane ntah..kalau korang tengok dekat edit post..memang ada..cuma tekan tu je dia malu-malu nak keluar..ntah mende yang dimalukan pun tak tahu la..tapi yang sengalnye..komen dari ID/URL dan Anonymous ade je..yang dari user blogger je yang tak de..sengal betul...

Aku dah pun buka thread dekat google help tuh..tunggu jela..research punye research...aku dapat hint sikit la..mungkin betul..mungkin tidak..yakni...kalau guna blogspot..then change ke custom domain..atau dari custom domain ke blogspot domain..akan jadi macam tu..respon persoalan aku yang aku dapat..kena tunggu sekejap..sekejap tu lama mana tak sure lak..

Tapi kalau korang memang dah stick dekat blogspot pown jadi macam tu..alamatnye..blogspot tengah meroyan la tu..ade ah tu..diorang nak test benda baru ke..blogspot dah tak reti duduk diam dah..adoi..


P.S: Tak de idea dah..sabar tunggu jela..tak berani tekan moderate komen lagi..kang hilang....peh...taknak aku guna Instance debate..kang tak matching dengan template lak kan? =P

Eciz cis. habis tu, lu punya pun kena, apa cite? lu blogspot je kan?

ke gua yang tak paam? yang penting, tak besh la tapat komen kan. sedih tade org komen
TheStoryTeller @Eciz
pergh..lu tgok..komen lu baru nak kuar
Eciz oke. kat belog gua pun da ada komen. tp dia tulis 4 komen, bila buka ada 2. komen2 smlm yang tapat nak publish tu, tatappppppp tade. cissssssss
TheStoryTeller @Eciz
ha..lebey kurang la blog gua pun..10komen tulis 7..ntah hape2 ntah
timhar skang smua da ok kot..
da tak da masalah.. hari tu je..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads