gravatar

Entri bola aku punya versi..


       Aku taw..mesti pasni heboh punye lah sal final World Cup ni..sampaikan lagi 3 minit nak habis dah siap dua paragraph essay 400 patah perkataan mengulas pasal sotong si paulan dan juga "keadilan" si referee..pengadil tiup je wesel...terus tekan butang ping Gengblogger nun..tak pun terus ping dekat innit..


        Cam bongok rasenye kalau korang percayakan si paulan yang bongok tahu memilih sebelah kanan saje..si penjudi bola bukan main seronok letak minat dekat sotong..padahal..yang duk atur match tuh..orang yang taruk gambar dekat balang makanan tu..bukan sotong tu yang pilih..sotong tu...tahu yang sebelah kanan je die amek..good la..good...

I really like your bald head la..so shiny terkena cahaya lampu stadium..no wonder you blind oooo...
        Actually aku tanak ulas kat sini camne flow main..sebab game macam hareeem...dengan aksi-aksi drama sampah seperti dalam television yakni..lakonan-lakonan tak menjadi dari para player yang ntah hape-hape..ditambahkan lagi dengan reff macam taik je bias..I like you howard webb soo "much"..STFU la..you tak ade nilai judge para pelakon la howard..I syak..You ni hati lembut.."Ala nyah..sian die jatuh nyah"~..

        Satu je cadangan aku buat para pemain yang akan datang..anda DIMESTIKAN mengambil KELAS DRAMA dahulu sebelum menjejak kaki ke dunia bola sepak yang penuh dengan kepaulan ini...baik dalam negara...serupa jugak luar negara.."Pssst..reff..later aaa..I acting like jatuh-jatuh you give him card ok?."..power ke tidak ayat aku?..mestilah tidak..sebab aku tak pernah masuk kelas drama macam pemain Spain...vomit...=.="

        Aku pun pelik dan terlebih ajaib..terkesima 10seconds..asal ada team pilihan je..pergggggh...macam sampah lagi penggadil [yang adil la sangat] layan team bukan pilihan..oh shit you reff..go take degree to differentiate between real and acting la..damn you..tak nampak ke..saje buat-buat tak nampak..jatuh sikit meraung macam nak gila..tapi 20seconds lepas tu..boleh pulak lari kejar bola tu balik..haiz..



P.S: Lepas ni brad pitt kena bersaing nak dapatkan oscar award dengan pemain bola sepak pulak yedak?
P.S 2: 1-0 jek???????..no komen..

KID LEARNS TO FLY™ world cup 2010 winner!!

officially: spainbob squarepant

non-officially: germany!!
TheStoryTeller @Mijie aka Fahrin

gua satu je nak cakap..Spainward Testicles ..hahaha[gelak patrick]
Eciz cis. kutuk spain gua. cis cis cis.



KAHKAH. gua sokong sbb ramai sokong spain. KAHKAH.



gua bukan minat bola pun. LALALALA
m. faiz syahmi semua ni perancangan semata2..
perancangan yg terancang....
gahhhhhh~!!!
lya hahaha.. sikit2 tarik kad kuning. sikit2 tarik kad kuning. memang macam hampeh.

ya, aku sudah belajar bagaimana menonton FIFA dari kamu.

tak tahan lihat aksi ganas. *ini filem 18sg ke?

dulu ayah ajak tengok MyTeam, aku duduk membelakang tv. lebih seronok menyaksi haluan hidup anak Kelantan malam hari. [ya, aku di Kelantan saat itu]

ah, terlalu banyak pula bicara di sini.

oh, ya. referee sepatutnya bukan diterjemah menjadi pengadil. ayuh terjemahkan dengan tepat. guna direct translate, maka referee akan jadi "tempat merujuk". kalau dia kata salah maka salah. kalau dia kata betul maka betul walaupun salah.

oh, ya.. lappy tutup mata satu jam sebelum bola masuk gawang. malas melayan "FI"lem "FA"ntastik.. hahaha..
TheStoryTeller @Eciz
gua xsuke spain..cam hareem..torres bajet turun last nak score..action je lebey..

@m. faiz syahmi
rancang utk stong tu ka?hahaha

@hanis
belajar ape?
m. faiz syahmi serius aku takreti tengok bola. memandang lya berkata², aku rasa aku perlu bantuan hang untuk ajar aku cara tengok bola. :P
TheStoryTeller @faiz

hahaha..xyh tengok..tengok sotong suda..hahaha..=p

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads