gravatar

Tiap Hari Cakap Sayang...Tips Beringat sebelum anda "hujan"



         Entri kali ni tetiba kuar dalam kotak fikiran HP bile terfikir dan terlihat dan terdengar dari sekeliling. Serius taserius ape yang HP nak cakap neyh, masing-masing ade penilaian sendiri. Kalau salah, sile tegur.. Mane tahu ade yang terguris, terasa dan termakan hati ke.
Sape lak sayang aku?huhu [Google mali]

        Sayang..ape maksud sayang bagi korang?...Alah..yang salu korang tulis untuk BF/GF korang..hujung-hujung mesej mesti ade..tapun...Miss you..kankan..so..HP nak tanye..ape erti sayang mengikut fahaman korang la..memang HP akui, sayang itu sangat sweet tambahan bile ade orang ambil berat pasal kitekan?.."Awak, awak buat ape tu? Da makan?"...soalan common tiap-tiap ari..betul tak?kankan...It's depend to each couple la nak cakap camne..Itu hak berpasangan...tambahan bile tengok kawan asyik berkepit..ade la kuar makhlus bisik kat telinga hati tuh.."Tak nak cuba ke?"..

        Al maklum lah, boleh kata...kalau tak berpasangan..tak lengkap..iye ke?..memang..itu kalau sudah tibe masenye...[yang kecik jangan gatal, cubit kang]..dah tu...pandai-pandai le jaga diri...jangan nanti ade yang menangis ke...mata berkaca ke..mata jadi macam orang tak cukup tido ke[bengkak dan berair je]..so..set the limit..ok?

         Lagi satu, kenapa HP cakap set the limit..bukan ape..bagi korang yang cakap sayang tiap-tiap hari,saat dan jam[kasi pnjang ayat je..huhu]..dah tu..tarase boring ke?..Alah..sayang tasemestinye kene cakapkan?..ha..jangan fikir kotor lak..jangan ngade-ngade nak serah ape-ape..HP tampo karang..hahaha...bukan ape..yang HP nak terangkan neyh..taperlu cakap banyak-banyak...nanti da hilang purity die..hilang maksud sebenar dari hati lah...mane tak..mulut kan kuat menipu berbunga..kehkehkeh...

       Lagipun...korang tak terfikir ke...tetiba kusangka panas rupanya hujan ditengahhari..so ape lagi..jom tido..best tido time hujan..huhu...so..pepahal la eh..sayang diri sendiri dulu..dah terlebey sayang tuh..baru ksi kat orang[macam barang lak]..lagi satu..kite mungkin sayang orang tuh..tapi orang tuh tak semestinya 400% sayang kite..hamek kau..cukup tak?..haha...over 1000..ok lah tu..huhu..sebab ape camtu..yela..korang mungkin dah jumpe mr/s right kan..itupun setelah mencari dan mencari kan..tapis bertapis..jumpe la jugak..tapi..bagi orang tuh...jangan ingat dia pun tak mencari..ha..kene paham tu..so.. itu je tips-tips yang HP leh kongsi..sori..tabuat dalam bentuk point..pandai-pandai la extract info ye..gunalah WINRAR..muahaha..Sekian

~M!sS rARa~ btol tu..syg kalo diungkapkan slalu.leyh bosan..huhu
pandai2 ler jaga diri masing2..jgn melebihi batas.. :)
CircuitBreaker jgn terkena berkali2 suda..huhu..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads