gravatar

Hua...ramai giler promoter..

         Hah teruja tak?..jawapannya..yes..tak..hoho..okeh..entri kali neyh lebey berkisar pasal promoter je..takisah la untuk syarikat ape pun..bila nama promoter jeh..mesti camnih..ha..camne tuh? kalau anda seorang promoter..sure anda tahu..kankan...nak kongsi tips anda? silakan..ruang komen tuh terbuka luas untuk anda..nak tulis karangan 300patah perkataan pown ta ape..nak tulis sampai patah jari tangan pown no hal...tapi HP ta sedia khidmat mengurut ke atau penghantaran ke hospital percuma ke..hoho..tandas pun dah berbayar beb..huhu..
Pic dari google yang baek hati. yeke?
         Hari nih terjadinya peristiwa yang HP nak gelak puas-puas kat diri sendiri..muahaha...tapasal jek..oleh kerana sedia maklum kelmarin[kedah]/semalam[KL] aka hari ahad...so pejabat cuti lah kan..adeh..camne leh terlupa entah..tapi slamber jek..time tuh dah pkul tiga lebey-lebey..ingat nak gi ke celcom center..nak activekan no upax HP yang dah mati..dek terlampau leka bermain dengan en maxis..hahaha...so..dah gi tuh..sampai depan pintu..tertulis lah TUTUP..sigh..penat je..dah naek motor nak balik..baru terfikir ari neh ahad..hahaha..tapasal jek minyak yang mahal terbakao..duet lagi..huhu..bunyik cam tade duet jek..abaikan statement itu..haha...

       Nak dijadikan cerita..mase pergi tuh..dekat tempat parking motor tuh..ada lah booth celcom broadband..promoter ramai..pelanggannye tak ade..yang lawaknye tuh..kat bawah tempat parking dowg lepak..haha..cam tak de tempat lain..bukan satu booth je..2-3 booth ade..hamek ko..celcom center la katekan..memang berbaloi-baloilah..yang bestnye..kat parking ade..kat depan nak masuk parking pown ade..pergh..dan bukan satu jugak..2-3 jugak..haha..still sama..tak ade customer jugak..haha..cian2..oleh sebab HP letak motor kat area parking [Heh...takan nak letak motor kat bumbung lak kan???]..ade la sorang kakak ke atau sebaya pown tatahu la.."Adik..celcom broadband dik.."..dengan slambernye..oleh sebab nak cover pasal hari ahad tuh..HP angkat tangan je..so harap maklum le..itu isyarat tandanya tanak..haha..

       Bukan ape..karang termakan dek janji manis yang entah hape-hape gula letaknye..tambah lagi perempuan..kene gulai tapasal..haha..sape pown tahukan..ciri-ciri promoter neh camne..mulut..manis tahap gula-gula kapas..nasib tade semut jek..kalu tak..sure berlambak semut melekat kat mulut tuh..haish..bukan hape..da HP terkena sekali..beringat jugak dengan kemanisan mulut promoter..tapasal dapat kencing manis..

        Ceritanya bermula bila HP jejalan la kat lowyat..tuptup.."Dik sim card free dik"..dalam kepala"ook, nk try"..dah tu dia ajak gi dalam dengar dulu..dengar punya dengar..terkeluar je ayat yang HP kalau jumpa promoter tuh asa nak men tampo-tampo mulut jek.."adik guna dulu sebulan, FREE untuk bulan pertama"..kepala hotak lu...dah tu guna le..macam-macam lah kan bila tahu free..hape lagi..ta hengat dunia la guna..sampai bil dah seratus lebey..shit..dalam kepala..ha..betul la aku dah kena kencing manis..bengong tul promoter..kalau ye pun nak manis mulut..cakap betul-betul le..dapat upah extra ke kalau menipu..tapasal sedekah je kat celcom..haiz...nasib la subang tu jauh dengan lowyat tuh..kalau tak..sure aku cekik bagi gula-gula kat kau wahai promoter..haiz..

         So, moral of the story...jangan makan gula banyak sangat..haha..buat promoter diluar sana nuh..kerja dengan ikhlas ye..jangan nanti ade dilambung kerusi dengan costumer..tapasal jek..nak manis..bertempat..karang semut buat sarang kat mulut baru taw..korang pown..jangan direct or senang digula-gulakan..nanti kene potong jari kaki sebab kencing manis..heh?..ok..sekian

Aiza HP jugak ?? hmmm.. xde chatbox ke kat sni ??
CircuitBreaker ade...kat sebelah kiri neh..tekan situ..keluar la chatbox

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads