gravatar

Emptiness..hope...and wishes...

      Tidak banyak yang mampu dikongsi...Just a little bit depress in myself..tapikan..kalau sikit-sikit mesti lama-lama jadi bukit kan...aku masih sikit-sikit..tapi tak tahu lama mana yang mampu aku bertahan.. Dont't really sure how many more burden I can hold on..I wish I can stand a little bit more longer..Day by day, aku macam...entahla...lost hope..no more hope to be gamble with...My life seem so plain..really empty..and sometime those feeling create such a massive pain to me.. Dengan hanya melihat dan mendengar dah cukup buatkan hati aku sedikit demi sedikit hilang erti rasa bahagia..Entah...dah macam...empty soul....
      Kadang-kadang aku terfikir jugak...aku ni dah hilang benda yang dipanggil perasaan..macam dalam gambar tu..."I'm alright, It only hurts...when I breathe..."dari sudut fizikal..I'm ok...tapi siapa pun tak mampu lihat dari sudut dalaman kan..I wish people to understand me..taking care about me...but when I think twice..why must I put again my hope to others...sedangkan aku pernah dikecewakan dengan meletakkan harapan kepada manusia..ntah la...until now on...can still feel that moment...and again bleeding..korang tahu kan camna kalau rasa bila luka yang berdarah berkali-kali..lastly yang mampu aku kata.."NTAHLA"...it's sound like lost hope...
       What I wish the most...to turn back the time..the moment I want to give the hope...to stop it being happen, so that it won't grab my happiness.."Easy to remember, hard to forget"...each time I recall those moments..I keep smiling and at the same  time feel so hurt...and that feeling really screw up my day..and last..until now..I didn't believe others...believe that they can be trust to put any hope and my feeling...

P/S: I'm crying again while writing this "emo" entry...

rhapsody LiN woah...... u express it best. just like wht i feel now. gosh..

ade satu tahap bila dikecewakan bayak kali sampai jadi fobia pun ade kot. lastly, ape2 pun berserah pada Nya.. learn to follow the flow and understand that life is not bed of roses..

plus, kat luar org nampak kita macam xde ape2 masalah. dalam hati yg berselerak ni tuhan je lah yg tau..

ape2 pun, happy jer..
just enjoy ur day and live at the max!
:))

gd luck!
::CircuitBreaker:: haha...thnx ye..>.<"
yep..belajar dari flow..and I'm a bit happy la nowadays..maybe da ade rhythm sendiri..

haha..mcm status fb aku ari tu..You can't never smile or laught properly like normally you did when you being hurt in your heart...so..susa sikit la..btway...thnx

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads