gravatar

Dilemma seorang Aku...

Ehsan dari pak cik Google


          Entri kali ini lebih kepada meluah rasa hati kepada encik blog..haha..cmne aku tahu dia laki ke pempuan..haha..bedal je..encik ke cik ke..same je..aku nak tulis jugak..buat yang tak nak or tasuka baca entri neh..silalah rerajinkan diri anda untuk klik pangkah browser anda..sebab anda tidak dibayar untuk membaca..hehe..suke-suke jek..kalau minat untuk membaca blog HP neh..sila rerajin tinggal link anda di ruang tersembunyi chatbox sebelah kiri neh ye..jejak anda amat berguna untuk HP jejalan balik nanti..Trimas..huhu..


         Berbalik kepada tajuk utama perbincangan kita..aceh..[padahal HP sowg je tulis]..berpandukan gambar, sila tulis satu karangan menerangkan situasi diatas [amacam, ade mcm soalan exam tak?hakhak]..erm..gambar atas tuh saje je HP letak..just nak kasi hint cmne rase tertekannye jiwang batin seorang Aku [HP la sape lagi] sejak dua menjak neh. Maafkan HP kalau terover dose memalam pepagi neyh..

        Mengenai persahabatan..oleh sebab HP dah kenal banyak orang [bnyk la sgt]..macam dah jadi phobia pown ade..phobia macam mane tuh? phobia nak buat kawan lah..macam-macam dalam kepala otak neh yang berpusing each time jumpa new people..Dia ni camne eh..Baik ke nakal...suka kawan ngn aku ke tak..jenis makan dalam ke..and so on lah...tapi yang paling allergic sekali..orang yang jenis tapuas hati dengan HP..takisah la ape pun..tambah-tambah bile HP dah buat baik..tapernah kacau or ruin his/her life..tetibe jek datang buat tapuas hati..sepanjang HP kenal orang lah..memang ade yang baik..but a few still ade perangai kurang ajar  bebudak dalam diri dorang..tengok je orang happy/ade something..mesti ade je yang berhati busuk..

       Extra point yang membuat HP dilemma each time to make friendship neh bila ada satu jenis manusia yang suka backstabber..dengan erti kata lain..depan baik..belakang ntah hape-hape...bukan setakat talam dua muka...pat belas muka pun belum cukup..species neh susah detect sikit..sebab suka pakai topeng..dari situ lah banyak datangnya beware dalam berkawan neh..sampaikan phobia..kalah hantu lagi..haha

      Taboleyh ke datang setiap hati korang yang tapuas hati tuh letak prinsip berkawan dengan ikhlas ke..hormat orang lain ke...jijik bebonor orang yang jenis gini..bile orang hormat kite, so hormat lah orang tu balik..respek sikit..jangan bajet hebat..ade orang lagi hebat la dari kau le kalau kau nak tahu..yang bajet kaya tuh..itu harta bapak kau..bukan engkau..*teremo beberapa second..benci deh bilo ade kawan jenis gini...

       Saya aka aku aka HP anti tegar buat pembuli..ha..neh lagi satu jenis manusia biadap kurang sopan..yang mane tak pernah nak tengok orang senang..yang dia tahu hanya seronok menyusahkan orang lain..dah hilang langsung agaknye rase hormat dekat orang lain aka orang yang menjadi mangsa..hebat sangat lah tu..jenis neyh..kat mane-mane pun ada...kepada yang suka berkelakuan seperti species ini..takkan lama punyalah..sebab..doa orang yang teraniaya cepat dimakbulkan..sape orang teraniaya tuh eh? orang yang kene buli tuh la..haiz..

       Itu jek untuk kali ini..dah tertulis dan tertambah sudah emo HP dikala pepagi neh..tersenarai sudah sebab dan penyebab serta faktor-faktor yang menyebabkan HP dilemma kalau nak berkawan..tapi nak buat camnekan..rambut sama hitam..hati mane ade sape tahu..okeh..sekian..

FaTiN dulu, aku pun penah di-back stabbed. sgt pedih ! rasa macam tak percaya sbb dia itu adalah rumet sendiri
CircuitBreaker yep..pedih tak terkata..kes rumet pown pernah..kawan baik pun pernah..itu pasal macam..fuh..takot jek nk berkawan
jan memg pedih....serik rse nyer....
CircuitBreaker to jan..tak kisah nak berkawan..just beware jela..kwn HP ade ckp..buat baek dkt org..insyaAllah dibalas baik..huhu....sabar jela

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads