gravatar

Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 [Contest]

Powered by BannerFans.com


        Ha..ade nampak tajuk kat atas tuh.. Special ooo...siap ade kategori contest..So..ape lagi..hati teringin la nak join..tambah-tambah bab menulis..nasib bukan bercakap..he...tak termampu nak bercakap dibuatnye..  So kalau sesiapa yang tengah usha entri neyh..dan terus terpikat dengan kontest neh..[macam nak cari awek pulak]..sile la usha blog tuan rumah kontest dengan klik je kat duwet seratus tuh..jangan curik lak..huhu..

       Cerita yang HP tulis mungkin berunsur keanak-anakkan sikit..tapi bukan maksud HP budak-budak yek..he..kalau HP diberi RM100 tuh..HP akan buat plan-plan yang strategik untuk guna secara berhemah..aceh..ade jugek strategi dalam berbelanja eh..ha..mesti la ade..ok..
       
       Plan A..nak makan puas-puas..muahaha..opss..jangan gelak..cubit mulut tu..bukan sebab HP tak cukup belanje..bukan...tapi HP nak buat hari makan beso punyo!![buat-buat gaya iklan dalam TB tuh]..nak habeskan RM100 tuh untuk HP sorang..sape nak dibelanja sile cakap..ehem..ehem..ramai tersipu-tersipu dengar ade orang nak belanje eh..haa..sile-sile..anda makan..anda bayar..he..RM100 tuh..sure macam-macam HP leh belanja buat makan aje!..ganas tak..hoho..[info=saya bukan kuat makan]..kehkeh..tapi ade la angan-angan nak sehari tuh makan jeh!..huhu..sile jangan jeles dengan angan HP tuh..lalala...

       Plan B..B stand for backup..hehe..plan kedua kalau HP dapat RM100 nih..bukan untuk melabur..haha..sape yang giler duet..sure nak melaburkan...kononnye..buat modal..huhu..ok..bagi HP lak..nak bahagi dua...means..setengah simpan dan the other half nak buat beli novel..[da teringin lame da nak beli]..erm..cume hajat tak kesampaian jek lagi..novel ape?haa...ade la..[padahal tak tahu lagi..ngeh3]..tapi dah tahu la genre ape kalau nak beli tuh..nak yang motivasi[nak tambah self esteem lagik]..huhu..sebabnye satu dua bulan neyh..ntah hape jadi kat motivasi sendirik..kene langgar keter kot...ntah-ntah tercicir..keh3..

        Itu jek harapan yang tekeluar dalam kepala neh buat mse sekarang bile nampak duet seratus..tambah-tambah..cara nak dapat cenang je..huhu..so dengan menvolunteerkan diri...harap-harap dipertimbangkan...muahaha..bedal je ape yg terkeluar nak tulis..keh3....itu jek dari HP..dipagi yang hening neyh..huhu..sekian...

Lelaki Ini uh, ramai tol nak makan je..
tp xpe, skali skale..
tQ for joining & good luck..
nanti pengadil datang.. :p
CircuitBreaker he..welcome-welcome..jemput la datang selalu ye ^_^
Hana's Love Nest wow! good luck! nanti kalau menang belanje yerr.. heheh jalan2 salam kenal. dah follow btw. hit me back kayh :)
CircuitBreaker no hal punya..kasi alamt nak hantar brg blnje tuh XD..tak pun..datang cni..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads