gravatar

Aku dan Sesuatu [Contest]

Jejalan blog tadi..ternampaklah sign board nih..



Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mestilah mempunyai blog
  2. Jadi followers blog http://bme-hotperfumes.blogspot.com (x nak follow pon x pe..hikhik..tp lebih bagus lagi korang follow jela)
  3. letakkan banner contest kat atas ni kat side bar blog anda
  4. Link kan blog ini dalam blog list korang
  5. buat 1 entry dengan tajuk "AKU & SESUATU".. wat entry about kisah gambar yang korang post kan tue.. contohnye pic anda bersama kucing or something yang anda sayang..lebih kurang cm tuh la..
  6. Last sekali tinggalkan entry anda & url blog anda di comment box entry saya...


Hadiah-hadiah untuk pemenang:

1ST prize = (2 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

2ND prize = (1 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

3RD prize = (1 botol pek 30ml & 1 botol pek 5ml & 1 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

*jenama perfume boleh dipilih sendiri

Tarikh tutup : AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN....

Hope u all enjoy yaaaaaa…..


--------------------------------------------------------------------
Terima kasih kepada pak cik google kerana menyumbang gmbr diatas.
       Post ni adalah khas untuk contest yg HP first time masuk..Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut..semua orang tahukan logo atas ni stand for ape..ape lagi kalau bukan Blogger.com/ Blogspot..tak ade fee untuk daftar blog masing-masing..ade jugak blog-blog lain macam wordpress.com, livejournal dan banyak lagi lah..sila tanya pak cik google yang baik hati untuk tahu dengan lebih lanjut..HP mula berjinak[setelah berhempas pulas dengan coding..haha] dengan dunia blogging ni start dari taun 2008...tup-tup dah hampir 2tahun lah dengan blogging neh..tapi yang kelakar tuh..sebelum-sebelum ni tatahu ade komuniti blogger macam gengblogger neh..haha..dah jadi newbie balik rasenye..hakhak..kalau korang usha post-post lama HP.leh tengok camne perkembangan pemikiran dari kebudak-budakan ke lebih matang sikit..sikit jela..tak banyak..keke..

         Berblogging neh kira part time job lah bagi HP..hakhak..macam byk lak mase free..buat mse neh..free sesangat...hee..berblogging neh jugak bagi HP, macam leh release tension la jugak..bleh kongsi idea ngn info.yang penting..leh join contest!! hakhak..macam da byk kali je HP join..padahal baru first time.. banyak la suka duka dengan berblogging neh..kalau blog neh orang la..sure da keno tampor banyak kali..haha..mane tak..asyik release kat die je..hehe..jgn marah ye incek blog..banyak lah pengalaman yang HP cita kat incik blog..ye..khas untuk blog..haha..sekarang da mula berjinak-jinak dengan gengblogger [walaupun mula-mula tatahu ping blog tuh camne..hakhak]..kesian kan? dari follower dua orang je..skg da naik sikit..tabanyak jugak..adeh..janji naek la kan..itu tanda improve..hoho..bangge kejap..he..

       Blog neh mcm-mcm lah kegunaan kan..ade orang buat sebagai tempat berniaga...ade yang sebagai medium promosi..cth..mcm blog hot perfume yang buat contest neh...ade yang tempat bersosial..ade yang tempat kongsi masalah..ade yang nak cari glamour..spe buat neh..angkat dua-dua kaki cepat...hakhak..smua tu terpulang kat budi bicara masing-masing [mcm syrt-syrt nak apply something je kan]..so bagi HP..blog HP neh macam-macam HP taruk..marah..emo..info..sedey..article...quote..tazkirah..pesanan dan mcm2 lagi..sampai esok tak habis kalau nak detailed..hehe..bak kata ayat promosi lah..all in one [AIO]..huhu..oleh sebab HP masih baru join contest utk 1st time..terlebey cakap la plak..hehe..okeh..tu je...sekian..huhu..^_^v peace

P/S :so kekawan...jom join kontest ni ramai-ramai jom.. 

Update!! info:due date kontest "aku&sesuatu" pada 31 march 2010 

rhapsody LiN jom2!! nk join gak!!
:pp
::CircuitBreaker:: haha..sila2..jgn malu..jgn segan...he
Baiz thanks ya HP join this contest..
gud luck 4 u..!!!
::CircuitBreaker:: welcome^_^..harap HP dapat tarik ramai lagi join..
Baiz HEHE BAGUS2....CHAYOK2!!!
Baiz info:due date kontest "aku&sesuatu" pada 31 march 2010..tq

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads