gravatar

Anda ada tanda-tanda berikut...?

Jika anda ingin tahu sama ada anda telah jatuh cinta dengan seseorang, anda boleh mengetahui melalui perkara berikut:

1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.

2. Anda akan sentiasa merindui dia.



3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.

4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.

5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.


6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.

7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.

8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.

9. Dia sentiasa di fikiran anda.

10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.

11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang diri dia.

12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.

13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda.

iela abul wahahaha~ tangkap jiwang sunggoh..
Da LovaC memang sungguh...tapi jgn buat lak..hahaha
NuR 'aQiLaH mati2 ingat bukak pesbuk huhu

p/s: chenta itu subjektif ;p
MissNafa sampai mcm tuh sekali ke jatuh cinta. nice la layout. hehe. ttpu rupenye :)
Chaon Cornerz layan jiwang jap.. ade jugak orang ego.. yang suke marah2 bile dah suke tue.. maybe jelez kot kan..
~mAsItAh fUaAd~ hahaha!!wa mmg tgah igt someone..ahhh..wa dah jmpe ayam jntan wa..ouuchh...lu jmpe lu punye bini tp wa jmpe calon ayam jntan wa..ahh..ati wa dah nk jd lembut nie..kahkah
Da LovaC qilah: hehe...subjektif?
nafa: kalau dah cinta..ape bleh buat..kan?
chaon:ha..itu nak cover namenye..hahhaha..nak tnjuk ego 14 tingkat..
ayam:eh..wa xcaye ni..mimpi rsenye..bhahha
Onelove...Jambu merah warna hihihi... betul la tu kan...
tuan punye blog tgh d lamun cinta ye =)
Da LovaC pekerja kontrak: hehehehe
onelove: haha.xdela..blum sampai masa.
mier@merr mmg ada...sgt cinta.......
~mAsItAh fUaAd~ lu xcye ke?heee..die bukan bdk blogger..hahah!!ati wa dah lembut cket nie..bangge nie..kahkah..tp an..wa takut r..takut frust..haihhhh
Da LovaC mier:ek...andakah?
ayam:iye2 la kau...kang macam2
tiafazunia semua ye!

10; anda akan sentiasa terhidu baunya. arghh! gua rasa gua kne cari perfume yg dia pakai! cis!

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads