gravatar

::Menunggu::

Seharian aku menunggu..
menunggu si dia..
tahukan dia yang aku amat merinduinya...
pernahkah dia mengerti hasrat hati ini...
pernahkah dia memahami betapa sakitnya hati ini menahan rindu...
tidak ada secebis rindunya untuk diri ku?..
bertapa aku terkilan apabila tiada sedikit reaksi si dia...
walaupun aku sudah memberitahu apa yang terbuku dihatiku..
aku tidak sanggup bercinta lagi...
tetapi knapa harus begini...
byk sgt kekurangan diriku ini kn?
aku menunggu si dia menanyakan khabar ku...
namun...seharian ku menunggu...tiada sebarang mesej aku terima...
terasa diriku benar2 keseorangan..
umpama aku ini tiada apa2 baginya..tiada langsung ruang di hatinya untuk diriku..
tiada saat di dalam hatimu untuk mengingati ku..
membuktikan kau sememangnya tidak menyayangiku...
dimana perginya kata2 mu yang menjadi pengharapan buatku dahulu...
aku hanya insan biasa dihati mu dan tiada sebarang nilai hatiku dan sayang ku bagi mu.

::insan biasa::

nurulhani_90 adib..
xpelah..
mgkin ade hkmah di sebalik sume ni..
at least die layan ko jgk kn..
mgkin blum tbe msenye lagi..
aku fhm perasaan ko..
ak pn rse pe yg ko rse..
malah mybe lagi truk dr 2..
tp nk wat cmne,
kte ni manusia yg terlalu lemah..
kte xleh nk buat pe2..
sume 2 Allah dh tntukan..
mgkin Allah dh tntukan yg lbey baik buat kte2 ni..
jd..lbey baik kte sme2 berdoa je pd Dia..
slebihnye 2,kte berserah je pada Allah..
ko try dgr lagu ni dlm blo aku..
di atas sejadah cinta & lagu ketika cinta bertasbih..
ak rse ko akn rse ok sket..insyaAllah..
Admin xpla...i need time too.

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads