gravatar

Novel

[Mode: Le Click - Tonight Is The Night]

Yeah..hai..Assalamualaikum..


First thing first, gua nak menyatakan yang gua.....super duper walahwalah *ayat terkesima tahap lu tak boleh explain..setelah gua angkut beberapa buah novel..walaupun popular yang gua pergi survey-survey tu maha dahsyat dia punya tahap tak susun..bersepah-sepah...macam tongkang pecah..terpaksalah gua kena godek-godek novel bertimbun tu semata-mata nak cari apa yang gua nak..matlamat gua satu.. collect semua HLOVATE punya cerita..tapi sayang..ada makwe-makwe yang dah kebas awal..celaka betei..mentang-mentang dapat voucher RM200 tu..habis makwe-makwe serabaikan popular tu...sapelah makwe-makwe tu..eh?


Gua sempat borong 3 buah novel dengan menggunakan satu voucher berharga RM50 dengan tambahan nilai sebanyak RM4.80..kemain skema gila..tak...tak...apa yang sebenarnya gua nak cakap..tak berbaloi lah kalau lu beli dengan voucher tu tapi ada lebih baki..lebih baki tu mana dapat dalam bentuk duit balik..kira nanti free je lu sedekah dekat popular..kot ye sedekah dekat masjid, boleh buat pelaburan akhirat kelak..kemain gua bagi nasihat gaya ustaz-ustaz..kehkehkeh..takpe dik, beramal sebelum terlambat ye..*senyum manis..

******
baca elok-elok..apa dia tulis tu?kekeke
Selain tu..gua beli '5Tahun5Bulan' dan 'Tunas'..yelah..gua baca dulu pun pinjam yang orang lain punya nak baca..tak de feel langsung..serupa menumpang rumah orang..tak senang duduk..kehkeh..gua ikutkan nak angkut 'bogel menuju Tuhan' tapi tak terjumpa-jumpa jugak..memang nasib lah yedak..

So far...Akhirnya aku kahwin! ni boleh tahan lah..watak dalam tu lebih kepada syok sendiri banyak..tapi gua nak jugak habiskan baca..cerita dia lebih kurang cinta seorang perempuan berisi..er..dia yang cakap dia debab..so..macam cinta bukan atas dasar fizikal seseorang..lebih kepada penerimaan seadanya..celaka..fail betul gua bab-bab nak terang ni..tapi..kalau rasa nak singgah popular ke..mph ke..cari lah novel 'Cinta Kontrak', novel yang best jugak..tak sia-sia dapat tangga no 1 dekat most reading..

Gua rasa sampai sini je kot..rare yedak, lelaki buat review novel..macam ha......ram...tak..jangan salahkan gua ye..siapa suruh si hlovate buat gua fall in love dengan tulisan dia..demm...till then..chaloss..












P.S: Orang cakap luar garang, tapi dalam hati taman..eh..eh..gua dua-dua garang...cuma gua duduk rumah taman je..kehkehkeh

syAzAnA asal gua tngok lu mcm jiwang terlebih lately ni?

SCARYYYYYYYYYYY
Da LovaC er...er.....errrrr..shhh..>.<
aliaallias popular mana yang hang pi ni?

haha
Da LovaC @alia: yg dekat2 sini2 la..seghupa tongkang pecah habaq hang...

@fizah: rajin ka.....?
inche hlovate sya angkut 7 novel dgn menggunakn voucher hihi..tapi betul la memg tak best baca novel org kan kan??
Da LovaC a'ah...betul tu..macam takde feel..pfftt

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads