gravatar

Suatu hari

 [ Mode : Riz Ft. IYAZ - Gone With The Wind ]

Salesman: Abang, meh daftar, berokband terbaru. ada promosi. Guna sebulan free.
Anon: Ye ke free. Ce cite sikit.

Salesman: Blablablablabla..bayar ansuran..blablabla..promosi sempena hari kencing kebangsaan..blablabla

Salesman: Senang cite..bagi IC abang, saya buka akaun, modem percuma, internet percuma untuk bulan pertama.

Salesman:..tapi kena bayar fee untuk daftar ni..

Anon: Berapa?

Salesman: Seratus tunai…

Anon: Okeh..*hulur duit

Salesman: Balik ni dalam tempoh 2jam dah boleh guna..terima kasih abang..[dalam hati:kahkahkah bodoh piang ini customer"]

**sebulan kemudian - posmen kasi bill**

Anon: Babi punya salesman, kencing gua..kata free satu bulan..RM300 ni hape..keparat a^S*D^*%&#!

Anon: Bodoh piang punya diri sendiri















P.S: Salesman memang mulut manis. Celake tak celake..itu salesman.

syashafie HAHA kwn haku pernah kena. tp ngan CELCOM laa. dpt sim free then a month later dpt bil.

salesman : da keje aku carik customer XD
marfieyra thnx sbb siggah blog aku . btw, aku suka blog ni . confuse plak aku mula2 td ingtkn pg fb . aku suka so aku follow ;)
Da LovaC hahaha..geram tak geram..rase nak lempang je sape yg buat.
Da LovaC marfieyra: XD..welcome jgk eh..
yasmine danny haha.. Salesman mang muLut maness...
Sesuka-suki jek kata free..
HQ kate lain dorg sampai kan lain..
manusia2...
apepon, bLog nie Lain dr yG Lain..
**Thumbs up** ^^
Da LovaC yasmine: haha..xpasal kne berleter ngn parent..zzz..
newat..thnx
AuraFIza Memang betul!! Ni lah salah sorang mangsanya yang bodoh piang tu. Hukhuk..
Da LovaC AuraFiza: same la kite..hahha
sofeafaudzi.photography aku pun geram ngan salesman yg x jujur ni. apa2pun, x boleh la mentang2 dia pnye keje dia boleh manipulate ssuatu. itu x jujur namany. aku penah kena, ngan tauke cina. dah la cakap susah nak faham, aku naik pening, last2 aku nak pendekkn cite, aku ambik je dlu.. alih2 kene. huh.
dhiera menyampah betul kalau ada salesman macam ni~

Perkahwinan purple dan putih
Da LovaC sofeafaudzi: itu la pasal..kemain cakap free itu ini..sekali datang bill..terkejut beruk..

dhiera: hahahaha..nk wt cmne
farah si monster gua buat sale jugak woi. tapi kenapa gua tak terasa? kehkehkeh
syazrinakuya sib baik xde la kena sampai 300..haha..kena 38 jep..okayy x?
Da LovaC farah: lu baek...gua kenal..xpe..hahaha
syazrinakuya:ha..naseb..klu tak..pfff

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads