gravatar

Green Lantern | Hacker

[Mode : OneRepublic - Good Life ]

Salam..dan hai to all my readers..

Entri kali ni akan panjang sedikit kerana gua rasa gua nak combine beberapa input yang gua tak sempat update. Gua sebenarnya bukan didalam mood nak update entri sebab tu gua tangguh dan tangguh..Banyak kerja datang pergi..ceit..


******
Hacker
Yeah..baru-baru ni kecoh..pasal anonymous..banyak site yang kena..kalau rasa nak tahu site ape..dah banyak blogger lain dah bagitau.rasanya gua tak perlu repeat mende yang dah direpeat setiap blog..hacker terdiri bermacam-macam group..lain-lain identiti..apa yang gua tengok baru-baru ni, banyak betul hacker local yang turut tumpang nama dengan anonymous ni..antara yang terkena tempiasnya..GengBlogger .bermula dengan pencerobohan data di gengblogger..kemudian hacker tersebut telah deface atau dengan kata lain menukar papar muka web tersebut.
Deface gengblogger
Kredit to kecohabes


Bermula dari situ, blog pula dihack..nak tahu blog mana? google saja..boleh dapat...dannn dari pandangan gua..hacker ni mengunakan data dari gengblogger untuk trace one-by-one blog yang ada dalam gengblogger.. oleh yang demikian, nasihat gua kepada semua blogger yang baca entri ni..gunalah password berlainan untuk blog/email/facebook/social networking yang lain..sebab apa? sebab jika hacker tersebut dapat sahaja password blog anda, secara automatik dia dapat masuk ke facebook, email dan lain-lain lagi. Gua pesan ni..


So berhati-hatilah ye..dan kalaulah kata lu orang di antara mangsa..jangan panic..just email them..mintak elok-elok..diorang pun manusia..kalau email maki-maki marah..ha..siaplah..dorang delete terus account tu nanti..korang pun suka ke kena maki?

*****

Green Lantern Vs Silver Surfer
Eh? haha..tak saje je tulis tu..Green Lanter, mane pulak datang Silver Surfer..silver surfer kan dalam fantastic four.. Gua nak buat sedikit review..tapi jangan assume review gua perfect, kang komen-komen, gua bagi ciuman sedas, diam terus nanti..berdasarkan pandangan gua...jengjengjeng

Rate yang gua dapat kasi untuk cerita ni sekadar 3.5/5..boleh tengok, tapi tak enjoy sangat..kenapa? cerita dia macam.heh..tergantung...memang-memang nampak gempak siap ada legion of green lantern corps..polis angkasa hijau...director tak ketengahkan langsung fungsi-fungsi lanternz yang lain..green lantern sorang tu lah yang lawan makhluk jahat nama parallax yang konon terkuat diangkasa..sorang je beb lawan..padahal awal-awal introduce bukan main banyak lanternz lain..ingat nak angkut geng belasah makhluk jahat tu..hampeh..dan dan dan..yang jahat tu kalah senang sangat..terbang bawak gi matahari, kene bakar...teeet habis movie..kahkahkah..spoil kat situ..

Dan..nak kata focus banyak dekat hubungan cinta si lantern dengan makwe juruterbang tu..babak cium je yaaaaaang panjang..gelisah gua tengok pasangan pakwemakwe tepi gua time tu..makin erat peluknye..mujur gua tak jerit.."hoi apekes lu dua nak cioooom jugak time ni.."*sambil simbah air coke yang gua beli...mujurla tak..
Thor

So..kepada yang belum tengok atau plan nak tengok..pergilah tengok..lain orang lain pandangan yedak?..kepada yang dah tengok Thor tempoh hari..gua pastttttttti lu orang akan cakap.."apasal macam pernah tengok je"..dua-duakan dari DC Comic..keh3..tapi gua rasa thor best sikit..sebab dia ada pengajaran la jugak..bagi gua lah..hehehe



































P.S: celake jugak gua rase bile terkejut tiap kali speaker pawagam tu tetiba berbunyi kuat.terangkat kaki tangan gua..Thor dengan green lantern sama..demmit.

syAzAnA baik bos! passwrd bio lelain. ekekekeke

pemes lak lu skang ekh?

bangga letteww.
Da LovaC Lu ni..jangan buat gua malu-malu..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads