gravatar

Semua perempuan sebenarnya cantik.

[Mode: James Blunt - You Are Beautiful]

Hai..

Hari ni gua rasa gua dalam mood romantik tak sudah..orang tua-tua kata romantik garang..silap hai-hai kat gua boleh kena cakar...

Actually, hari ni gua nak sentuh topik pasal perempuan..sebab dekat perempuan tersimpan 1001 macam rahsia yang lelaki susah sangat nak paham..sebab apa gua cakap macam tu? Hari ni kalau seorang laki tegur kata hai, perempuan mungkin balas dengan hai siap tambah emoticon =D. 
Pastu esok, dengan bermodalkan hai jugak, belum tentu hai dengan emoticon yang sama keluar..siap bapakkaumakkau semua keluar..lu jangan buat main time dorang period..kahkahkah..[yesh, perempuan marah tu sah dia period..lalala]
Sekadar hiasan

Jangan emo-emo perempuan-perempuan sekalian...gua gurau-gurau saje..comel lah lu orang bile marah-marah..keh3...merah muka..aww...okey-okey..gua straight to the point..

Bagi gua lah kan..perempuan ni semuanya cantik-cantik belaka...cuma lagi ada la certain girls yang bagi gua dia extra sikit...kalau macam lisa surihani tu dia extra sikit..comel dengan cantik..keh3..sebab apa gua cakap macam tu? perempuan ni memang lumrah dilahirkan cantik-cantik..pandai touch up sikit dengan makeup,samalah taraf dengan artis-artis #retis dekat tivi tu..tak percaya? lu orang cube tengok gambar-gambar atis without makeup,macam common girls jugak..cuma diorang dipilih sebab dorang pandai touch up...ce lu orang touchup, pastu berdiri depan cermin, kalau agak-agak comel sikit dari sebelum tu, lawalah tu..=p

Dan...Jangan lah lu orang risau kalau tak ade sape-sape sudi jadi bf ke hape ke..bawak-bawak bersabar...sebab ape..setiap lelaki mesti akan tertarik punya dengan seorang perempuan..yelah,tak semua lelaki taste dia sama..kalau gua cakap gua minat lisa surihani, tak semestinya semua lelaki minat dia jugak..soo setiap orang pasti jumpa punya jodoh masing-masing cuma janganlah terlampau cerewet eh..kang melepas baru padan muka..kekekeke..

Neway..gua tahu...semua insan dekat mukabumi ni tak perfect..tapi percayalah...tak perlu risau..semua perempuan ada kelebihan masing-masing..dan masing-masing dilahirkan comel..tak caye? cuba tengok gambar time baby dulu..comelkan..sampai geram nak cubit-cubit pipi..huhu..















P.S: Kepada yang still tak boleh terima diri sendiri tu..tak perlu sampai bunuh diri ke ape..dalam beribu-ribu sperma yang masuk hanya satu saje yang lepas okeh..kire beruntunglah lu diberi peluang untuk hidup..
P.S: ce dengar lagu ni...David Archuleta - Something 'Bout Love..gud luck okeh..chill..

Aisumi Chan Kawa'i okkk.. suka entry nih ! ^__^
Da LovaC hehehe..percaya dgn diri sendiri tu penting..
A retarded kitty den tau den cantik
kekeke
Da LovaC kekekeke..alhamdulillah..bgus2..=p

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads