gravatar

Blogwalking keh?

[Mode: Jay Sean - Down (Ft. Lil Wayne)]

Haaaai...okey..salam..

Gua baru balik berjalan-jalan [bukan blogwalking okeh]..dan amatlah nyaman+tenang tengok padi-padi yang menghijau dipetang hari..tiap kali tarik nafas je..ahhh, nyaman..yelakan udara fresh..mane nak sama dengan lu orang yang kijo dekat bandar-bandar besar..pungpangponpon bunyi hon [driver gedik-gedik tak sabar nak beromen kat rumah jumpa bos kat pejabat/isteri kat rumah]..stress bhai..stress sampai nak gigit-gigit stereng..sebab tu gua rasa bertuah dapat menikmati keadaan fresh ciptaan Tuhan ni..


Okeh..done for lovely dovely intro..mari-mari..hari ni gua nak story sikit pasal satu software yang gua selalu[jugakla] guna untuk blogwalking..mende ni sangatlah simple..gua tahu..ramai lebih suka buat bloglist panjang berjela dan ramai yang suka buat entri bertajuk ala-ala "Jom Join Bloglist BlaBlaBla, tapi kena up entri dulu/link blog blablabla dengan korang"..yela..salah satu jalan nak UUUUUUP traffic blog demi nak dapat kelikkelik nuffnang jadah hape lagi...gua tak kisah..itu hak korang..sebab mak gua pun pernah tanye camni "Camne nak buat duit guna blog"..pastu gua cakap.."bukan senang nak buat duit kat blog ni, umpama menunggu bulan jatuh keriba"[gua bantai saja perumpamaan yang keluar kat kepala gua time tu]..

Disini gua nak perkenalkan lah satu tool/software yang akan memudahkan korang dalam blogwalking ni..dan harap maklum la yeh..ni bukan software yang spam chatbox orang lain yang sumpah macam haram gua meluat tak suka benci menyemak je tu..tool ni, bila korang kelik, dia akan automatic buka link yang korang klik tu dekat browser korang..dia ala-ala bloglist la jugak..cuma lagi dalam bentuk software..dan plus, kalau rasa korang nak tambah link-link tersebut pun boleee..demi meringankan beban lu orang, gua dah tolong tambahkan 700++ link blog yang korang boleh blogwalking sampai lebam...

Gua malas nak membebel panjang-panjang [ter la pulak atas ni]..lu orang boleh download kat sini..simple..extract..double klik..jalan..kredit kepada tuan punya software ni.. http://blog.sepaku.net ..dan kredit jugak bagi gua sebab tolong tambah link yang gila babeng banyak untuk memudahkan korang..















P.S: Siap jugak satu entri dalam keadaan malas..
P.S: Gua plan nak keje part time..korang rasa gua patut keje ape?[bagi pandangan elok-elok, tak pasal gua slide sorang-sorang nanti].
P.S: Korang buat ape cuti lame2?

syAzAnA yeahhh. malas2 pun apdate gakk!

hehehehe.

keje mak andam okay gak wei. sesuai.
Da LovaC srrreettt..ok..tahniah kerana jadi orang first kena slide..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads