gravatar

Happy...yeah happy..

[Mode: James Blunt - Stay the night]

Salam..hai..yes..yes..yes..gua meluangkan masa sikit untuk update..bersempena gua punya..ehem..ehem..nothing la bro>.<

 

Hari ini..yes..hari ni..gua rase terkilan..haha..suck kan..tapi nevermind..nothing change from past..the only thng that I think changes now..the number in front of  XX year’s old..tapi kan..ada la sikit yang gua rasa gua ni semakin matang..-tak malu siot ngaku-..

Tapi apa pun..orang cakap..makin besar makin mesra matang la kan..tapi gua rasa lagi cool lagi ok kot..kewl je bile orang menganjing kite..kewl je bile orang membabi kite..yelah..orang-orang yang nak jadi anjing or tut tu gua rasa dah tak mahu jadi manusia lagi la kot..

Actually..gua nak wish kepada diri gua ni..happy bufday to myself..semoga dapat melupakan kisah silam..membesar dengan senyuman dan bukan lagi dengan air mata teringat secret recipe..hahaha..demmit..takpe..gua rasa gua tabah..tapi special untuk hari ni gua rasa amat-amatlah suck gila..-why bro why bro- kata hati gua...ah sibuk la lu ni hati..lu bukan dah jadi hati batu dah ke..-oh lupe-..ntah tiba-tiba gua rasa gua teringat balik one by one the moment gua punya bufday untuk tahun-tahun lepas...

Gua bukan ape..gua dah lali senarnye..sambut bufday without wish..without bufday present..without friend yang gua rasa gua boleh enjoy sama-sama..boleh kongsi menangis sebab ada orang hargai gua..boleh kongsi story-story dengan gua..cite pasal awek die ke..makwe-makwe classmate die ke...sound gay..go die la nak kata ape pun..point gua cuma satu..no good friend no enjoy..

Shoot..demmit..fukkkkfukkk..gua tengah menahan sebak..whatthehellhellhell-nyanyi macam avril lavinge—takpe bro, maybe this time only, next time another story plak-pujuk otak gua kepada hati gua-..

Tapi satu je gua mampu ckp..dunia ni memang penuh dengan hipokrit!!ada kawan pun macam ass..nak tegur salah dia pun tak boleh!!padahal memang salah dia pun..dah tegur, delete gua dalam friendlist fb plak..noob ke..ok sory lari sikit topik post ni...hehe..

At last..gua nak wish sekali lagi..HAPPY BUFDAY kepada diri gua sendiri..moga panjang umur..dimurahkan rezeki..sekian..bubye~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S: Thank for those yang still remember me..who am i..and where i come from semua-semua..thank yeh..muah.muah-cium skrin laptop.

P.S2: Gua terkilan sebab..starting hari ni memang tak mengancam langsung..potong stim gua nak sambut gini!..demmit.

d_tieah Happy birthday.. Hadapi dugaan dengan senyuman ye.. Pasti ada sinar kebahagiaan.. Semoga panjang umur dan murah rezeki..



Entry Terbaru : Senarai Penuh Calon BN ; Pilihanraya DUN Sarawak Ke10
Anonymous family xdak dlm list p0n ngek????!!!!!!!!!!!!!!
family of fur singgah n follow cni.. xjumpe shout mix..hehe

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads