gravatar

Student VS Blogger

[Mode: Jay Sean - Down]

Blog dah berhabuk..isnin full dengan belajar...thermo anytime can have quiz..wonder how long can I withstand..I wish I can be a good student and at the same time can be a good friend...not greedy and not selfish..because I know sometime I do..


Bak kata blogger lama..blog yang bagus alway's ada content terkini...-blog aku fail-..and ada update selalu in order to grab attention from their reader...-ok fail lagi-..berbelah bahagi tiap kali nak update blog..mana tak..internet yang lembab yang kadang-kadang buat aku nak bom je server uni..zZzZ

A big sorry to my reader or any silent reader..yes..aku tak boleh hidup tanpa laptop -tapi tak de la 24hour dengan laptop-..dengan internet makin lama makin lali tak berinternet..lembab itu keyword..dan dan..aku dah rasa facebook itu just nothing..online je..baca old status..old stories..tekan F5...tekan F5 lagi dan lagi..bosankan? aku pun tak paham kenapa ada a few of us yang keje update status facebook semata-mata nak entertain orang lain dengan lawak bodoh untuk orang gelak..status emo pun kadang-kadang aku nak tergelak..

Busy as student tak sama macam yang tengah cuti heavenly dan boleh update blog hourly..nak tulis blog kena ada ilham..kena ada content kena ada ilmu...kena ada some value..baru ada pembaca tegar..-ok aku kureng-..salah satu jalan untuk cari idea..by blogwalking..tapi sory..dua tiga empat minggu sekarang ni aku memang tak kesampaian even nak jadi silent reader bagi korang..sekali lagi..sebab internet macam fuk..cari idea aku maksudkan bukan dengan just copy paste plagiat macam orang tak tahu erti adab..-sebab kes ni memang tak pernah selesai..after one, come another one-..

Dengan rasa berat hati...aku nak gugurkan status blogger tegar dari dalam diri aku..yes..sebab bukan ada pun yang baca dari awal sampai habis..banyak skip kan kan kan?..kalau ada pun..baca sikit-sikit and komen yang langsung tak ada kena mengena..yang lagi 'best' sekadar nak letak link..

Dan paling kurang jadi blogger ni..satu je matlamat..nak duit cash out nuffnang yedak? tak yah tipu lagi..jelous dengan redmummy dengan hanis zalikha yedak? kalau mu ada rupa..baru mu pikir..kalau tak ada rupa..just forget it..okey fella?










P.S: Siot je facebook ni..buat auto change profile page tu buat ape..dah la tak style..mujur ada blog neh..terubat jugak hati tengok profile page yang lama...

suffer8zine sabar je la bro, kalau dah full clas ape nk buat,

Terkini: Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak
d_tieah Kan..
Blogger femes tu skrg dh boleh cr mkn dgn tulis blog yg pjg lebar tu..
Tetap ade org baca..
Kalo kite buat entry pendek pun lom tentu org singgah kan?
Menyesal aku tak menulis blog dr dulu..
kalo tak mesti dah seangkatan..
Ngee.. :)
M. Faiz Syahmi aku paling fcuk ben10. entah sebab apa. kalau hang paham maksud aku laa.

haih., dah makin sunyi la aku pasni. hang sibuk.

tolong laaaa.. aku baca penoh kot apa hang tulih ni. haih.

rilek-rilek sudah.. mebi hang dok pikiaq kena update pasal info terkini kot.. tu yang tak terapdet tu..
Da LovaC suffer: mu tak belajar ke?
d_tieah:hahhaa...blogger lama pun content xdak..xguna jgk..

Faiz:ai..touchim ja ayat..agk la weyh..nak maki-maki pun talak point dah
M. Faiz Syahmi keh3.. update entri nota la.. research pasal subject,/esaimen., pehtu tulis kesimpulan kat sini... :P
lunaticg Salam.
Belajar tu lebih penting daripada berblog.

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads