gravatar

Rindu Dulu-Dulu

[Mode: The Saturdays - Missing You]

I miss my old me.
I miss everything about past.
I miss you and me.
I miss that moment.
I miss that teddy bear.
I miss to talk with you.
I miss to count the day with you.
I miss your smile.
I miss my childhood.
I miss you smile to me.
I miss blueberry cheese cake.
The keyword[s] are?
MISS
 Source: Here




Dulu...
Kita senyum. Awak senyum dekat kita balik.
Sekarang...
Kita senyum dekat awak. Awak tak pandang pun. Jadi kita menangis.

Dulu..
Kita malu nak cakap sayang..Sebab nanti malu nak jumpa awak..
Sekarang..
Kita dah cakap sayang dekat awak..Tapi awak cakap "suka bukan bermaksud sayang". Kita terdiam.

Dulu...
Kita mesej fon awak. Awak balas. Awak busy dengan kawan-kawan.Kita tunggu.
Sekarang..
Kita dekat sini. Awak dah dekat sana. Kita mesej awak cakap kita kacau life awak. Tapi kita rindu.

Dulu...
Kita study baik-baik dengan awak dekat study room. Awak dengan kawan awak dekat sebelah.
Sekarang... 
Sekarang kita dekat Malaysia. Awak dekat negara orang. Awak nak ke jumpa saya lagi?

Dulu...
Kita dari jauh nampak awak. Mesej awak cakap. "Hi awak".
Sekarang...
Awak dekat sana macam mana? Langsung tak nampak awak online lagi sejak kita dengan awak bergaduh.

Dulu...
Awak dengan kita selalu YM. Walaupun awak dengan kita lain tingkat aja.
Sekarang...
Kita nak YM awak..tapi awak kenal kita lagi ke?

Dulu..
Handphone kita selalu berbunyi bila dapat mesej dari awak. Walaupun kelas awak disebelah.
Sekarang..
Handphone kita sepi. Tak ada lagi mesej dari awak. Sepi macam hati kita.

Dulu...
Kita text awak cakap Happy Birthday, Selamat Hari Raya..Awak wish dekat kita balik..
Sekarang...
Kita nak text awak cakap macam tu jugak..tapi awak dah tak guna nombor tu lagikan awak?

Tak apalah awak..Kita redha..Kita pasrah..Kalau awak baca ni..Kita nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..Moga awak dekat negara orang bertambah bahagia walaupun kita tak dapat teman awak dekat sana..








P.S: Sayu hati kita tulis ni..Sebab dulu kita dengan awak pernah balik sama-sama nak raya kan awak?..Eh lupa..awak cancel balik dengan kita sebab nak naik flight..kita naik bas je..tapi kita rasa kita happy time tu..sekarang?

Cylia @ Lia Edwin dulu dan sekarang mmg xsama..
Da LovaC Hehe..tpi memori itu indah..kan?>.<

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads