gravatar

What the.....

[Mode: La Estrella - Lifhae]

Hai...first of all..this gonna be entry with full of emotional and also wtf-shit-ass words...understand me?..so don't assume I gonna tolerate with any so called friendly words..

Firstly...STFU..fuck up those I think friend but end up like shit asshole..kimak lah buat aku kena bercakap pasal kawan and then mumbling like shit through my day about your stupid action..if you yourself...I don't care at all..but it's involve with my life asshole...go fuck up your own life lah!.

Tak pepasal komputer dekat makmal autocad ni jadi medium menyampaikan carutan aku...bodoh dan bodoh power of eleven lah..dalam dunia ni..kawan perangai macam bidadari aku berani jamin..sekadar harapan semua orang..and and..kita hanya mengharap..mengharap orang lain yang jadi kawan bidadari..tapi kita?..xhingin nak jadi kawan bidadari/bidadara kepada orang lain..

Memang fuck off gila...when involve dengan kawan macm babi penting diri...ah...shit...seriously..celake babi betul..penting diri yang tak ruin others life, it's don't matter..tapi yang make others life mess up ni yang kepala hotak bongok ni...

Benci shial...bodoh betul yang perguna kawan untuk kepentingan sendiri..but in the end..habis je urusan dengan that so called friend..terus blah without notice ke hape pasal that friend...macam babi..time ajak bukan main terkinja-terkinja macam kena estacy ajak ikut sekaki..then..after finish..leave your friend behind..kimak tadi cakap nak tolong same...bodoh...argh...

That's all for today kids..have a nice day..hahaha~



P.S: Go matik..[pinjam jap ye eciz...]

ayin~weeweet hahaha hadeh.sabo.sabo
Onelove...Jambu merah warna hehe..byk orang byk rgamnya..
lau perlu jntik hdung jntik lah..
xyh pkir byk, x psl2 skt ht =P
wakaka..
Da LovaC ayin: always..sampai kena pijak kdg2..

onelove: jentik hidung eh?hahaha

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads