gravatar

It's Sunday already you know...

[ Mode:  Iyaz - Solo]

Salam dan salam sejahtera..

Aku harap semua sihat-sihat belaka la yeh..

Actually nak aje aku cari bahan untuk di olah dengan idea merepek aku dari akhbar hari ni..tapi..macam tak ada life pulak asyik nak mengomplain je tiap hari...[jangan cari apa itu mengomplain, google sure gila punya].


Hari-hari aku macam hari-hari biasa bagi aku..tunggu dan terus tunggu mende yang tak pasti dalam hidup ni..hoi3..jangan umpat aku..aku bukan tiap masa dengan tenet je bhai..bapak tak de life kalau 24/7 je depan tenet..

Gorges kan? comey-comey..pang!! kau kacau awek aku apehal..ok..sigh..[terima kasih google]

Macam biasa..mula hari aku dengan tak tidur..lepas tu agak-agak subuh...siap diri..solat..pehtu baru start dengan rutin manusia normal..sarapan..blablablabla..tak mandi lagi...blablabla..dengar hitz.fm..blablabla...minum kopi..ambil helmet..press minyak motor revo separuh baru separuh buruk tu..ok time to hantar adik aku..bhahaha..driver terhormat lak aku kan..

Punya best menyelit...langgar lampu merah hijau...maki jerit marah dekat keta yang halang akunye speed 100km/h..makan asap..ok..itu semua cerita paghi tu bhai..bukan tengah hari..tengah hari buat macam tu..saman la dapat..bukan kepuasan..bhahaha...

Alhamdulillah sampai..berhentilah aku depan sekolah lama aku..selalu aku berhenti luar je hantar..tetapi hari ni macam baik hati la pulak hantar sampai dalam..terkenang saat aku form 1 sampailah form 3...sekolah mana bhai..SULTAN ABDUL HAMID COLLEGE..tak fofular pun..ghahaha...ok2..bab sekolah menengah nanti aku cerita lain..tunggu ada mood down to memory lane dulu...

Dah balik tu...sekali lagi aku keluarkan bakat aku menyelit..tiap-tiap hari aku berlatih dengan jayanya..alhamdulillah tak tercalar siku ke..terseret lutut ke..cium jalan ke..tak de lagi..ok aku tahu tak pro..

Elok lagi dalam 60 hela[hentam je] dari simpang balik ke rumah aku..selalu straight je..ntah hari ni traffic light merah nak g straight.dengan kelajuan di meter motor menunjukkan pada angka 110km/h....aku tekan brek dengan jayanya.....kalau aku langgar lampu tu..alamat aku cium cermin lori dari depan la...

Dengan mudah aku membelok...tapi apakan daya..ada 2,3,4 motor yang gaya pecut sebaik lampu hijau..aku terus biarkan diorang lintas dahulu..dengan pantas mata aku dapat cam..pergh...gadis bawak motor g sekolah..2orang..dengan coolnye..lepas je dorang lintas..aku terus pulas minyak..dalam kiraan 6..meter motor dah tunjuk dekat angka 110..bhahahha..so..dengan jayanya aku berjaya memotong awek-awek tersebut tanpa sedikit menoleh..makan asap la diorang..

Dalam hati aku cuma satu..pergh..sayang motor aku..bhahaha..dah tu..sekali lagi perjalanan aku selamat pergi dan selamat balik..aku tak pro aku tahu..keh3..peace world...and..and....say no to rempit..lalala~



P.S: mulakan hari anda dengan senyuman sampai ke telinga..boleh?

d_tieah Hehe.. nice blog ya.. n follow u..
m. faiz syahmi wakawaka betoi hang ni.
ada patot potong awek2 tu x kirim salam ka angkat mulut mcm nak bercumbu ka.
rugi2.. =.="

weh.. aku nak gak rutin cam hang... nak satu.. huk2.
Da LovaC faiz
bhahahha..nak jenis shakira angkat2 tangan lompat2 sikit ka?..ok2..leh kali aku buat gaya sarkas..satu taya ja pakai..bhahhah

nak satu ka?..try tnya kedai pak cik samad..ada kot..
inchEkPelukis ecehhh~ bajet leh ja buat an.. nak angkat satu tayar konon.. =))

aku dah tanya kedai pakcik samad td.. xdak..
kena pi tanya kedai pakcik adib lak ni kot..
Da LovaC ceh2...nak try tengok ka??jatuh rahang nanti-ok pengaruh hlovate-

bila masa aku lebeh umo dari ang ni..bhahhaha
Fina Fento uii..jangan la rempit - rempit ni..bahaya..

cecece..budget bawak moto slow :P

BARU LEPAS CUCI SAWANG 2 HARI
Da LovaC @ Fina fento

acecece...zaman sekarang slow2 kena hon..keh2..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads