gravatar

Dedicated to Robocon 2012

[Mode: Linkin Park - Lost In The Echo]


Assalamualaikum..

Ha..akhirnya gua mencelah dikala waktu bizi gini..ye, memang budak-budak universiti sekarang ni tengah ngenjoi bercuti tak hengat..tapi..itu untuk degree jela dalam term gua ni..buat budak spm yang baru sambung diploma tu, selamat mengadap buku tu ye..jangan malas!..kahkahkah..
actually, gua sebenarnya memang tengah cuti..tapi.. gua pemalas sampai tahap gatal nak masuk team robotik, konon nak ubah sikap gua jadi seorang yang peramah dan mohon diperjauhkan dari jadi sikap seperti robot..tuan robot takpe..mengawal bukan dikawal...

Lagi beberapa hari je lagi gua dengan kengkawan gua nak pergi bertumbuk, bergusti dan bergaduh dengan robot team lain dari universiti awam dan swasta lain,politeknik, dan lain-lain lagi dekat Unisza sana..untuk jadi wakil malaysia untuk ke hongkong..bukan mudah bhai..gua pun sebenarnya baru first time join robocon since masuk team robotik ni..dan..untuk tahun ni, kalau lu eksited nak tahu robocon tahun ni pasal ape, boleh klik sini.. sebab tiap-tiap tahun lain dia punya gameplay..dan kat sini pulak untuk match international nanti, yang mana winner bagi setiap negara akan wakil negara masing-masing..doakan team gua weh, bila lagi nak tolong gua yedak? huhu..
Peng peng peng On Dai Gat

Kalau bernasib baik, nanti gua snap satu dua tiga puluh gambar dan kongsi kat sini, if but I'm not promise okeh? sebab kadang promise tu bila tak boleh buat tu kang rasa jadi beban..so when you make a promise, kotakan janji tu ha..dan sesiapa yang termasuk dalam gambar gua snap tu, mohon jangan cakap gua paparazi pulak..gua baling lu dengan mouse ni jugak karang benjol dahi tiga bulan hilang ingatan..jangan nak perasan ye..kahkahkah..

Sepanjang beberapa hari lepas gua dengan krew robotic gua stay dekat kampus, tidor sana, tak cukup makan, bersengkang mata sampai ke pukul empat pagi, lari-lari anak sambil sedapkan hati konon mohon takdek hantu bagai..nanti entri-entri lain gua cerita pengalaman gua stay dekat kampus baru buat, tak habis fully lagi*al maklum universiti baru*..semua duduk hostel yang jauh gila babeng dengan kampus tetap, tambah sekarang cuti, so sekarang macam ghost townlah kampus tuh bila malam, so macam-macam gua rasa kadang kelakar, kadang macam bengong pun ada..

Dengan ini, gua mohon undur diri dulu..jumpa lagi ye makwe-makwe dan pakwe-pakwe yang duduk tertunggu tips percintaan bagai dari gua..jangan risau, nanti gua buat entri bercinta dengan robot pulak, baru tahu keras ke tak jiwa lu orang tu ha..kahkahkah..













P.S: Peng peng peng On Dai Gat...preng peng peng..preeennng...dah sudah...mohon mat motor tak buat robot dari motosikal nak beat dalam Robocon nanti...mau makan asap semua team jugak..bai tutti frutti.

TUGAU GATES aku nak request robot mcm astroboy tu..tp aku nk yg hnsem sikit
Yui Light Ganbatte!!!!!!!!! peng peng peng peng...agak kelakar, senyum2 depan laptop. heh
Da LovaC @Tugau: amboi..demand betei..hahahaha

@Yui: Senyum tu cover sikit...nampak gigi dah tu..

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads