gravatar

Baru

[Mode: Sean Paul - She Doesn't Mind ]


Assalamualaikum...

Lama sungguh gua rasa gua tak update blog ni..lagipun gua dah balik ke url asal..gua rasa tak berbaloi untuk berbayar kalau sekali sekala dua kali empat kala mahu update. Lagipun gua rasa gua buat blog ni pun sekadar suka-suka..kongsi apa gua suka..cerita hidup gua..yang kadang sama dengan lu punya life jugak yedak?


Bukan apa, gua bukan fulltime blogger sudah macam lepas spm dulu..macam lepas foundation yang tak lepas dulu..gua dah ada komitmen sebagai pelajar...Engineering In Mechatronic...yang bapak susah..dan Alhamdullillah kehadrat Ilahi sebab bagi gua kekuatan sehingga lepas second years..gua harap Dia bagi gua kekuatan untuk sambung Master jugak..tapi sebelum tu, tak sabar pulak nak kahwin yedak? kehkehkeh..

And back again..baru..baru dalam kata lain membawa pembaharuan dalam link ke blog ini mungkin..nak kena cari readers yang tetap balik macam dulu*ade ke?*..gua bukan apa..gua mula dari bawah balik..dan ini boleh kata kali ke tiga gua dari bawah balik..kahkahkah..gua ni memang unpredictable..macam masuk air pun ada kekadang tu..neways..it's gua..gua yang lama..*eh yeke?*

Lagi satu..penting keh url gempak kalau isinya tiada?*macam blog gua mungkin?* cuba korang fikir..so, write what you want to write, write it with joy, and hope that someone that read it will feel that joy too..forget the past, start the new one..tapi jangan forget yang baik pulak..improve that..and prove it..okeh guys?

Gua dengan ini mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi menjenguk blog usang ni..yang sudi memberi kata semangat untuk gua terus appear dalam online community especially blogsphere ni..even virtual friends, but again, friends...and a trillion of sorry because I'm cannot serve you all with my crappy essay as usual...sorry gua lambat update..sorry gua lambat active..but again guys, chase what you want in your life first..put priority on what's important to your future..like study maybe?..kejar cita-cita dulu okeh?

Till then..that's all from me..your beloved*eh??????













P.S: Cuti tiga bulan lagi..hai kawan-kawan online gua!

Da LovaC kemah sungguh men hoi hoi..hahaha
syAzAnA cehhhh. welcome back bebeh! kahkakhkah
Da LovaC ha..lu blogger top kan..ce tolong pomot gua..keh3..*eh?

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads