gravatar

..::Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass::..





Dengan ini di umukan, Sumijelly Sekilass ingin mengadakan GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL. ...secara iklasnye..aku menjoinkan diri untuk try cuba test nasib dengan menjoinkan diri ke dalam cabutan giveaway ini...
Kalau anda rasa anda sangat bertuah dan ingin cuba tuah taji kaki anda..eh silap..itu ayam..sila bace dengan agak teliti syarat-syarat berikut..
  • Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass 
  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalu adah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib)

  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)
Okeh...disini..gua aka aku yang bergelar tuan empunya blog ini..ingin membuat karangan pendek-sile jgn percaye- dalam menerangkan serba sedikit dan sebanyak dan sepadat yang mampu..
Sebab utama HP(membahasakan diri aku la eh) untuk ada domain sendiri ialah..sebagai batu loncatan untuk menjadikan penulisan blog neh menjadi lebih formal bahasa yang diguna pakai..atau pun sebagai pembakar semangat untuk terus menulis dalam dua blog yang sampai kelaut pun tak akan habis melainkan kekeringan idea yang merupakan salah satu penyakit buat blogger..

Hp dengan ini mengetag tiga orang yg sempat disenarai semak dalam list..berikut adalah...

Dan berikut adalah maklumat-maklumat penting....
    Peraduan berlangsung dari : 4 Disember 2010 -4 Januari 2011
    Keputusan : 10 Januri 2011
    Hadiah-hadiahnya seperti berikut :
    Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 15 keping FOOT DETOX
    Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 10 keping FOOT DETOX
    Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 5 keping FOOT DETOX
    • Kalu dah ada domain sendiri, kira RENEW jer ikut time expired dengan cara bank in duit pada tamat domain sendiri.
    • 3 Pemenang utama akan di undi berdasarkan RANDOM.ORG
    • Sepanjang berlangsung peraduan, akan di adakan 2 kali cabutan bertuah untuk penghantaran link antara 4 – 19 Disember dan 20 – 4 Januari 2011
    • Cabutan bertuah berupa HADIAH MISTERI untuk 1 nombor yang bertuahberdasarkan RANDOM.ORG
    Dan untuk maklumat lanjut..sile hubungi yang berkenan yakni boleh refer ke sini untuk maklumat asal pertandingan..sekian dahulu dari saya..dalovac dari Tasmania, Australia -gedik je-









    P.S: korang bile lagi?

        syAzAnA gua suke ayat nie.

        dalovac dr Tasmania- gedik je. haha. bagus lah lu ngaku. yeshh!
        Da LovaC ah..lu gedik..sebab tu pegang title tuh
        iela abul ceh! tak bertauliah, kureng asam jawe~
        Yui_Wani oooh~ gud luck! ^__^
        Da LovaC suffer:good luck to you too bro..
        iela:hahahha...g amek kursus dulu la..
        yui: he..thnx
        Sumijelly perghh..ingat asuk FB tadi..hehehehe

        ok noted yek..

        Good luck tau..

        Sumijelly.com
        wana_love contest2 :D

        http://cheetahg92.blogspot.com/2010/12/me-and-my-bedroom-contest.html
        Da LovaC sumijelly:insyaAllah..hehe..thnx singgah..
        wana_love:ouch.nnti sy tgok
        akmafaizal good luck. fb pun boleh buat blog ek. buta it n pending jauh dh saya nih..akeke
        Da LovaC akmafaizal...ngueh3..ni pun try2 aje..

        Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

        P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











        Create an Ad

        Sponsored

        Disclaimer

        Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
        *Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

        copyright © DaLovaC Tales 2010.

        Any exchange link. Please fill the form here or here.

        Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

        Extravaganza

        Share on Facebook

        Features Notes

        Wishlist

        Can delivery a good story
        Publish My Own Novel
        Married
        My Own homeyyy

        Links

        Links

        My Dearest Friends

        My Blogroll

        Ads

        My Ping in TotalPing.com
        More ads